Μια συνέντευξη... στους άλλοτε υβριστές

Αδιαμφισβήτητα ο διασυρμός που υπέστη η κυβέρνηση με την απόφαση της Προανακριτικής Επιτροπής να επιστραφεί ο φάκελος της Novartis στη δικαιοσύνη αποτελεί δικαίωση για τον Σαμαρά.

Προφανώς όμως το επιτελείο του δεν έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα της εν λόγω εξέλιξης.

Δεν έχει κατανοήσει ότι όταν κάποιος διασύρεται κατά αυτό τον τρόπο, πρέπει να γίνουν τα μέγιστα

ώστε οι σκευωροί που έστησαν την πλεκτάνη να διαπομπευθούν και να φτάσει η αλήθεια μέχρι το πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας.

Εάν τα είχαν σκεφτεί όλα αυτά είμαστε σίγουροι ότι δεν θα επέλεγαν απλώς να δοθεί μία συνέντευξη σε ένα έντυπο περιορισμένης κυκλοφορίας.

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Το μέγα ατόπημα στο οποίο υπέπεσαν, ήταν ότι άφησαν απροστάτευτο τον πρώην πρωθυπουργό, καθώς φαίνεται ότι ξέχασαν πως ο έκδοτης του εντύπου, κατά το παρελθόν, του επιτίθετο σκαιότατα.

Άραγε πως θα εκληφθεί από τον κόσμο όταν δίνεις την συνέντευξη της δικαίωσής σου σε έναν δημοσιογράφο που σε έλεγε απατεώνα, πολιτικό κάθαρμα και άλλα τέτοια... όμορφα κοσμητικά;

Αλλά εδώ δεν τον προφύλαξαν για σοβαρότερα θέματα, που είχε επισημάνει τότε κατ' επανάληψη το Antinews, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, για μια... αθώα συνεντευξούλα θα νοιάζονταν.

Σε κάθε περίπτωση ας δουν το βίντεο με τα... γαλλικά του Γιώργαρου μπας και αποφευχθούν μελλοντικές εγκληματικές γκάφες.

Απολαύστε το...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα