Με το… καλημέρα του ’24 η προαναγγελία της ταπεινωτικής συνθηκολόγησης στις Πρέσπες του Αιγαίου

18:30 3/1/2024 - Πηγή: Antinews

Του Αδέξιου Δεξιού

Να τη χαίρεστε, για μια ακομη φορά, την ψήφο σας… σύντροφοι κοψοχέρηδες.

Μόνη λύση που σας απομένει πλέον είναι το χαρακίρι.

Καθώς ούτε λαγούμι να κρυφτείτε δε θα βρίσκετε σκιαγμένοι από τη ντροπή έπειτα από το εθνικό ξεπούλημα που ετοιμάζει ο… παραλίγο Μωυσής.

Το προανήγγειλε ανερυθρίαστα με το που ξημέρωσε το ’24 ο άλλοτε πατριώτης Συρίγος για να στρώσει το έδαφος.

Και υποτίθεται ότι το μη χείρον που ψηφίσατε και με τα δυο χέρια θα γλύτωνε την πατρίδα από την κόκκινη

απειλή του Τσίπρα.

Αιδώς πατριδοκάπηλοι!

Το τραγικότερο είναι ότι γίνατε προδότες τζάμπα. Καθώς η ψήφος σας αντί να εξασφαλίσει την ελεημοσύνη του Κυριακού όπως βαυκαλιζόσασταν, σας χαράτσωσε κανονικότατα.

Χαρακίρι επομένως για να απαλλαγείτε τόσο από το άγος της προδοσίας όσο και από τη μετεκλογική ταπείνωση που σας επεφύλασσε ο παμμέγιστος ηγέτης σας.

Αλλά θα μας πείτε για δικαιολογία ώστε να συνεχίσετε να περιφέρετε τα εθνομηδενιστικά σαρκία σας, πως είναι στο DNA σας ο ραγιαδισμός κι ότι εμπνευστήκατε από τους προγόνους σας που κράτησαν κραταιά τα μεμέτια για 400 χρόνια, εξ ου και η στήριξη στους σύγχρονους Νενέκους.

Με τους πατριώτες που αποτελούν μειοψηφία όπως και τότε, δυστυχώς να μένουν ανυπεράσπιστοι.

Περιμένοντας μάταια να εμφανιστεί ένας Κολοκοτρώνης να βροντοφωνάξει… φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!!!

Διότι όπως πληροφορούμαστε το παιχνίδι είναι εντελώς στημένο και από πριν ξεπουλημένο.

Με «συμμάχους» και «εταίρους» να έχουν μοιράσει συγκεκριμένους ρόλους στους κατ’ επίφαση ταγούς μας για την ολοκλήρωση της μετατροπής της Ελλάδας σε πλήρως ελεγχόμενο προτεκτοράτο.

Ακλόνητος «αρχηγός» για την υλοποίηση του… οράματός τους θα είναι ο Μητσοτάκης. Δεν πρόκειται να τον κουνήσει τίποτα γιατί εκτελεί τις εντολές πάραυτα δίχως να ανοίγει ρουθούνι.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, δεξιά κι αριστερά του πολιτικού φάσματος, θα τους επιτραπεί να διατηρήσουν τα φέουδά τους συναινώντας στο έγκλημα.

Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί… όταν ακούτε και διαβάζετε για… αντάρτικα και… τσαμπουκάδες μην πιστεύετε τίποτα. Είναι όλοι ελεγχόμενοι (το πιάσατε νομίζουμε το υπονοούμενο) και οι κινήσεις τους είναι για το ξεκάρφωμα.

Τώρα, τι θα γίνει κατόπιν της περάτωσης του ξεπουλήματος άγνωστο.

Μέχρι όμως να πέσουν τα θεμέλια της… νέας οθωμανικής επαρχίας όλοι έμμεσα ή άμεσα θα υπηρετούν τον Μητσοτάκη.

Καλώς ήλθατε στη νέα τάξη πράγματων.

Όπου θα επικρατεί μια ιδιότυπη άτυπη (μέχρι νεωτέρας) ελληνοτουρκική συνομοσπονδία.

Με τον πρώτο ρόλο να ανήκει στους «συμμάχους» και τον δεύτερο στους «εταίρους».

Τα μεμέτια πάντως σίγουρα θα καπαρώσουν τη μερίδα του λέοντος.

Οι ραγιάδες – προεστοί ό, τι περισσέψει.

Σπεύσατε για μαθήματα τουρκικών!

ΥΓ. Όλα γίνονται στο πλαίσιο του νέου ιδιότυπου ψυχρού πολέμου. Της νέας χάραξης δηλαδή σφαιρών επιρροής από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία. Αυτό συμβαίνει στην Ουκρανία, αυτό συμβαίνει στη Μέση Ανατολή, αυτό συμβαίνει στην Ευρώπη, αυτό συμβαίνει και στην περιοχή μας. Κι όταν χαραχθούν και πάρουν ό, τι θέλουν οι δυο τους για να νιώθουν ισχυροί, θα βάλουν μπροστα το τσάκισμα της Κίνας για ευνόητους λόγους.

«Δεν υπάρχουν μόνιμοι εχθροί και φίλοι, υπάρχουν μόνιμα συμφέροντα», είχε πει ο Βρετανός πρωθυπουργός Χένρι Πάλμερστον. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Τα δικά μας ωστόσο τα αφήνουμε ανυπεράσπιστα από τότε που πέθανε (ή δολοφονήθηκε. Διαχρονική η προδοσία) ο Μέγας Αλέξανδρος, με ένα διάλειμμα επί Βυζαντίου κι ένα μικρότερο -ο νοών νοείτω- επί Επανάστασης.

Καλή χρονιά κι ο θεός βοηθός!

The post Με το… καλημέρα του ’24 η προαναγγελία της ταπεινωτικής συνθηκολόγησης στις Πρέσπες του Αιγαίου appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
’24, Πρέσπες, Αιγαίου,’24, prespes, aigaiou