Με τα 550 εκ των τραπεζών τι έγινε;

Διαβάζουμε για big bang στις ελληνικές bank, για κοσμοϊστορικές αλλαγές στις τράπεζες, για μεγάλες συγχωνεύσεις και δημιουργία υπερτραπεζών με απίστευτα ενεργητικά, καταθέσεις και δάνεια. Και λέμε, μπράβο, κάτι κινείται στην ελληνικό οικονομία. Έχουμε όμως, μια μεγάλη απορία ως antinews γιατί εμείς αναδείξαμε το θέμα και προκαλέσαμε την παρέμβαση του πρωθυπουργού:

Εκείνα τα 550

εκατ. ευρώ που χρωστούν οι ελληνικές τράπεζες στο ελληνικό κράτος και που υπεγράφη συμφωνία για να δοθούν, που είναι; Μήπως μπορεί ο αγαπητός κύριος Χρήστος Σταϊκούρας που είναι αρμόδιος για το θέμα, να μας ενημερώσει αν τα λεφτά μπήκαν στα κρατικά ταμεία; Εκταμιεύτηκαν από τις τράπεζες κι αν ναι που πήγε το ποσό, σε ποιες ανάγκες κατευθύνθηκε;

Αν δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη και οι τράπεζες κάνουν την… πάπια τώρα που καταλάγιασε ο θόρυβος που είχαν προκαλέσει τα απανωτά δημοσιεύματα του antinews, τότε έχουμε να κάνουμε με μεγάλο σκάνδαλο και πρέπει να λογοδοτήσει η κυβέρνησης. Δε μπορεί να κάνουν mega deals από τη μια και να χρωστούν από την άλλη στο ελληνικό δημόσιο, δηλαδή στους πολίτες.

Αν πάλι κατεβλήθη το ποσό, ας μας το πουν να τους επιβραβεύσουμε γι’ αυτό. Αλλά πολύ φοβούμαστε ότι στο αθάνατο ελληνικό κράτος, μόλις η είδηση φεύγει από την επικαιρότητα, οι κυβερνώντες παθαίνουν επιλεκτική αμνησία.

Διαβάστε το προηγούμενο: Η κυβέρνηση ζητά από τις τράπεζες να πληρώσουν τα 550 εκ. ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα