Με άγχος στη φιέστα

Μεγάλες προσπάθειες κάνουν οι άνθρωποι του Oλυμπιακού για να είναι γεμάτο το γήπεδο το απόγευμα της Κυριακής στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Απόλλωνα όπου θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος μαζί με την φιέστα.

Ακούγεται οξύμωρο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος και το γήπεδο μπορεί να έχει κενά καθίσματα.

Οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας του Πειραιά

στο πρωτάθλημα , ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λίγκ όπως αυτός ήρθε με τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει η νίκη στο Φάληρο επι της Γιουνάιτεντ αλλά και η πώληση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών που έδιναν άλλο χρώμα στην ομάδα όπως ο Μήτρογλου και ο Βάις έχουν χαλάσει τη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού που δεν τους αρέσουν οι φιέστες αλλά το ποδόσφαιρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα έχουν μοιραστεί χιλιάδες προσκλήσεις , μόνο ο Μίτσελ πήρε χίλια εισιτήρια για να τα μοιράσει σε παιδιά, προκειμένου να μην βρεθούν οι ποδοσφαιριστές μπροστά στο απίστευτο θέαμα να υπάρχουν άδειες θέσεις.

Όσο για τους διοικούντες «φιέστα είναι θα περάσει» λένε αφού πλέον τους απασχολούν δυο πράγματα. Ο επαναληπτικός της μεγάλης Τετάρτης στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και η ρεβάνς του 2-1 αλλά και οι δημοτικές εκλογές όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο Γιάννης Μώραλης υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά. Εκεί είναι τα δύσκολα και το πρωτάθλημα δεν ανήκει σε αυτά ...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα