Μας… τύφλωσε κι εμάς η Δικαιοσύνη

Του Χρήστου Μπολώση

Όταν κάποτε ο κ. Δένδιας παρέλαβε το υπουργείο Δικαιοσύνης, είπε αυτοσαρκαζόμενος, δείχνοντας την κεφαλή του: «Η Δικαιοσύνη πλέον, εκτός από τυφλή, είναι και φαλακρή».

Εγώ θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο, αλλά δεν το κάνω.

Διαβάζω στη «δημοκρατία» ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αφαίρεσε την υπόθεση των υποκλοπών από ανακριτή και την ανέθεσε σε αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, επειδή κωλυσιεργούσε.

Και λοιπόν; Λογοδότησε ο κ. ανακριτής; Μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Άλλο. Καταδικάστηκαν τελεσίδικα οι υπεύθυνοι του «Norman Atlantic» διότι το ναυάγιο της 28 Δεκεμβρίου 2014 διαπιστώθηκε ότι οφειλόταν στις χαλασμένες πρίζες του πλοίου. Τους πήρε εννέα χρόνια για να το βρουν.

Άλλο. Συνελήφθη η κυρία Ελευθερουδάκη, εις βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για έκδοση ακάλυπτων επιταγών. Δηλαδή δεν μπορούσε η Αστυνομία να βρει την κυρία Ελευθερουδάκη; Μα μόνο εγώ την έχω δει τελευταία τουλάχιστον δύο φορές. Η Αστυνομία τίποτα;

Άλλο. Ο κ. Μπακογιάννης παραδέχτηκε ότι στον πρώτο «Περίπατο» τα μούσκεψε. Και λοιπόν; Ποιος θα πληρώσει τη λέζα; Κανένας εισαγγελέας εύκαιρος;

Και τώρα που τα έγραψα, εγώ μεν ξαλάφρωσα, εσείς κουνάτε το κεφάλι πάνω κάτω, αλλά με το κούνημα ποτέ δεν βγήκε τίποτα, που έλεγε και ο μέγας Τσιφόρος.

The post Μας… τύφλωσε κι εμάς η Δικαιοσύνη appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα