Μας δουλεύουν; Στη γραμμή Καμμένου ο Βούτσης για την αντισυνταγματικότητα της αύξησης του ΦΠΑ!

Τελικά αποδεικνύεται ότι η δήλωση του Καμμένου για το εγκληματικό και αντισυνταγματικό της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά δεν ήταν μια τυχαία δήλωση προς χάριν και μιας διπλοπροσωπίας των ΑΝΕΛ για λόγους πολιτικής και κομματικής επιβίωσης.

Το σημερινό χτύπημα από τον πρόεδρος της βουλής Νίκο Βούτση ότι η αύξηση του ΦΠΑ

στα νησιά κινείται στα όρια της αντισυνταγματικότητας δείχνει ένα βαθύτερο πολιτικό πρόβλημα που έγκειται στον αμοραλισμό αυτής της κυβέρνησης στην προσπάθειά της να παραμείνει στην εξουσία.

Ο πρόεδρος της βουλής παρακαλώ και όχι κάποιο τυχαίο στέλεχος ή κάποια γραφική περίπτωση τύπου Καρανίκα βγαίνει και λέει ανοιχτά και δημόσια ότι είναι σχεδόν αντισυνταγματικά αυτά που ψηφίζει η κυβερνητική πλειοψηφία στη βουλή! «Δεν θα το έλεγα όπως το είπε ο Πάνος Καμμένος, όμως το μέτρο είναι πολύ προβληματικό» αναφώνησε ο Βούτσης μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΙ!

Μας δουλεύουν; Προφανώς και μας δουλεύουν αλλά το ακόμα χειρότερο είναι ότι έχουν επίγνωση της θεσμικής κατάπτωσης και κατάντιας που έχει επιβληθεί διά της ψήφου τους στη βουλή. Και το τραγικό είναι έχουν τέτοια ανοσία που πια το ομολογούν απερίφραστα σαν να μη συμβαίνει και τίποτα.

Πιστεύουν ότι σώζουν κάτι και κυρίως ότι πολιτικά τους κάνει κάτι τέτοιο να το παίζουν δίπορτο; Δηλαδή και με το λαό που υποφέρει από τα φορομπηχτικά μέτρα τους και με το μνημόνιο που το ψηφίζουν μόνο και μόνο για να κρατήσουν τις καρέκλες τους;

Σε κάθε περίπτωση ο αμοραλισμός για την εξουσία έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η δήλωση Βούτση απλά έρχεται να κάνει κατανοητό γιατί ο Καμμένος έχει το ακαταλόγιστο και μπορεί να κάνει τους θεατρινισμούς του με την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ και του Μαξίμου. Τσίπρας και Καμμένος είναι πρωταγωνιστές στο ίδιο τσίρκο που «κυβερνάει» τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα