Λαζαρίδης και Μουρούτης ξεπερνούν τον Μέττερνιχ και τον Λένιν σε επιρροή !!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα του μέλλοντος. Δεν είναι πλέον άθροισμα από συνιστώσες, αλλά η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς (την “πρόοδο” ορθώς την απάλειψαν) με τις ιδεοληψίες της.

Μπορούν για παράδειγμα να ακούν ότι δεν έχουν σχέδιο, ότι είναι λαϊκιστές, ότι είναι «δραχμολάγνοι», ότι επενδύουν στην καταστροφή, ότι είναι προστάτες των συντεχνιών, ότι κάνουν εμπρηστικές δηλώσεις, ότι εκμεταλλεύονται την ανέχεια και το πόνο.

Μπορούν να τα ακούν όλα αυτά και άλλα τόσα με στωικότητα. Αλλά όχι και ρήσεις του Λένιν

από τον Πρωθυπουργό. Μόνο στο ΚΚΕ επιτρέπουν να αναφέρεται στον αρχηγό της μπολσεβίκικης επανάστασης και αυτό λόγω προϊστορίας…

Τα αποκλειστικά πνευματικά δικαιώματα του Λένιν στην ελληνική επικράτεια είναι μεταβιβασμένα στον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με αυτά του Τσε Γκεβάρα, αλλά και ακόμη μεγαλύτερων επαναστατών, όπως του Σταθά (η Κυβέρνηση θα την βρει από τον «κουτσό») και του Πάντζα.

Με αυτή τη «διπλωματική» τακτική προς τον Σόιμπλε είναι βέβαιο ότι οι Γερμανοί, θα μας επιστρέψουν όχι μόνο το κατοχικό δάνειο, αλλά και τα μάρμαρα αφού τα κλέψουν για πάρτη μας από τους Βρετανούς.

Βεβαίως όλα μπορούν να ειπωθούν από τη στιγμή που το «έγκριτο» Βήμα αναφέρει: «Συνομιλητής της πρεσβείας των ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται ως ο εμπνευστής της στροφής του κ. Σαμαρά προς τη Γερμανία, παραμένει ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Χρ. Λαζαρίδης, τον οποίο και παλαιότερα τα τηλεγραφήματα των WikiLeaks επεσήμαναν ως συμμετέχοντα σε «κλειστή σύσκεψη». Μάλιστα ο κ. Λαζαρίδης εμφανιζόταν, σύμφωνα με τα απόρρητα τηλεγραφήματα των WikiLeaks, αντίθετος στα διπλωματικά ανοίγματα του πρώην πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή στη Ρωσία

Οφείλουμε να προσθέσουμε στο ρεπορτάζ για τον Χρ. Λαζαρίδη (μιας και έχουμε την αποκλειστική πληροφόρηση), ότι βρίσκεται επίσης κοντά στο Ιράν (Σαββατοκύριακα και αργίες), είναι προνομιακός συνομιλητής του Τσάβες, ήταν ο εμπνευστής  του “Forward” που έδωσε τη νίκη στον Ομπάμα και ταυτόχρονα υπήρξε ο βασικός υποκινητής της Αραβικής Άνοιξης.

Πολλοί λένε ότι επενέβη και στη διαμάχη Κίνας-Ιαπωνίας, αλλά πέρα από την ατάκα του Λένιν, μάλλον δεν έχει ανακατευτεί με τα υπόλοιπα…

Σε άλλο «φιλικό» ρεπορτάζ του διαπλεκόμενου Τύπου (“Έθνος” – οι ρόλοι φαίνεται ότι έχουν μοιραστεί) μαθαίνουμε επίσης  ότι ο κ. Μουρούτης αφού «έφαγε» τον Παναγιωτόπουλο, τον Μιχελάκη και τον μάγειρα του Μαξίμου τώρα ελλείψει σοβαρού αντιπάλου, «τρώει» για πρωινό όποιον δεν γουστάρει στην ΕΡΤ.

Βέβαια οι αντιλαμβανόμενοι έστω και επιφανειακά τα παρασκήνια του Μαξίμου γνωρίζουν ότι ο κ. Μιχελάκης προτάθηκε από τον Γ.Μουρούτη για εκπρόσωπος της ΝΔ, όταν δεν περπάτησε παλαιότερα λόγω σφοδρών αντιδράσεων πρόταση για ανάληψη της θέσης από τον … Γ. Κύρτσο. Αυτά βεβαίως δεν έχουν καμία σημασία για την αξιοπιστία των “ρεπορτάζ”. Πέτρες στο περιβάλλον Σαμαρά να πετάνε και ό,τι νάναι.

Αυτά τα «αποκλειστικά» πρέπει τελικά να τα εμπνέονται από τις ραδιουργίες των τούρκικων σίριαλ…

Διότι, αν τα πιστέψουμε, σε επιρροή

Keywords
Τυχαία Θέματα