Λαφαζάνης, Στρατούλης και Καμμένος θα πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ;

Την Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες να πάνε και να πληρώσουν τις δύο τελευταίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ. Το ίδιο σήμερα και η Νάντια Βαλαβάνη τους κάλεσε να σπεύσουν στα ταμεία, εκφράζοντας προφανώς την αγωνία της για τα έσοδα.

Να θυμίσουμε ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι ουσιαστικά το μέτρο που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ

στην εξουσία. Μια λάθος επιλογή που η ΝΔ έκανε και σήμερα το αντιλαμβάνεται. Οι εκκλήσεις του πρωθυπουργού και της αρμόδιας υπουργού, άραγε ακούγονται από τους υπουργούς του και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ; Για παράδειγμα ο Λαφαζάνης και ο Στρατούλης που έλεγαν ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα κίνημα «δεν πληρώνω» τότε που ήταν στην αντιπολίτευση, τώρα θα τρέξουν να πληρώσουν;

Και να θυμίσουμε και κάτι άλλο. Μόλις πριν από τέσσερις μήνες, ο σύμμαχος του κ. Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος έλεγε στο Σκάι με ύφος «Βασιλάκη Καϊλα» που δεν έχει να φάει: «Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος που οι Έλληνες δεν πρέπει να πληρώσουν. Είναι φόρος που έχει σκοπό τη δήμευση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων. Είναι απόλυτα αντισυνταγματικός ο συγκεκριμένος φόρος, είναι αντίθετος και με το ευρωπαϊκό δίκαιο», τόνιζε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν έχει πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και δεν σκοπεύει να τον πληρώσει.

Θα πάει τώρα να πληρώσει ο Καμμένος; Θα έχει ενδιαφέρον να μας πουν αν θα το κάνουν όλα τα στελέχη της κυβέρνησης. Έτσι για να ξέρει ο ελληνικός λαός με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα