Λ. Αυγενάκης: "΄Eντονη οσμή σκανδάλου" στη σύμβαση για τον εμπορευματικό σταθμό στο Θριάσιο

Επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή τη σύμβαση παραχώρησης για την κατασκευή εμπορευματικού σταθμού στο Θριάσιο, εξαπέλυσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, κάνοντας λόγο για «σκάνδαλο».

Σε δήλωσή του, μιλά για «άλλη μια σύμβαση με έντονη οσμή σκανδάλου της αριστερής κυβέρνησης», επισημαίνοντας πως «η κυβέρνηση άλλαξε την αρχική σύμβαση του 2006, προκειμένου να ζημιώσει το ελληνικό δημόσιο, αφού το ελληνικό κράτος δεσμεύεται για διπλάσιο χρόνο, με μείωση 50% στη δεσμευτική εγγύηση (entry fee), με δεσμεύσεις του ελληνικού δημοσίου

για εγγυήσεις και με δραστική μείωση της ετήσιας καταβολής υπέρ του ελληνικού δημοσίου έναντι της σύμβασης του 2006.»

Όπως υποστηρίζει ο κ. Αυγενάκης «μετά το σκάνδαλο των κατηγοριών για τον χρηματισμό υπουργών και κυβερνητικών στελεχών από τον Σόρος, για τη στήριξη της εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών, μετά το σκάνδαλο της αγοράς της ζημιογόνου εταιρείας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης των Σκοπίων έναντι 4,8 εκατ. ευρώ, μετά το σκάνδαλο της κατασπατάλησης του ποσού των 1,6 δισ. ευρώ για το προσφυγικό- μεταναστευτικό και των ερευνών που διεξάγει η OLAF, μετά το σκάνδαλο της "εν κρυπτώ" εκχώρησης 10.119 ακινήτων του δημοσίου για 99 χρόνια στο Υπερταμείο, έρχεται το σκάνδαλο της σύμβασης παραχώρησης για την κατασκευή εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο!»

Και καταλήγει ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ: «Το "ηθικό πλεονέκτημα" των σκανδάλων της αριστεράς! Το "ηθικό πλεονέκτημα" των σκανδάλων του "καθεστώτος των Τσίπρα-Καμμένου!" Αυτό το "καθεστώς" θα ανατρέψουμε σύντομα, με την εντολή του ελληνικού λαού».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυγενάκης, ΄Eντονη, Θριάσιο,avgenakis, ΄Entoni, thriasio