Κυριάκο… και τα σκαλπ!!!

Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν. Μαθαίνουμε ότι αύριο στη Βουλή θα γίνει της... κακομοίρας αφού η κυβέρνηση αναζητά όσο τίποτε άλλο μια ωραία παράσταση, ένα ωραίο θέαμα προκειμένου να το παρουσιάσει στον κόσμο που βλέπει τα μνημόνια της αριστεράς να περνούν και δίνει στις δημοσκοπήσεις 15% και με το ζόρι στον Τσίπρα.

Οποία καλύτερη επιλογή από

το θέμα της Υγείας και την εξεταστική επιτροπή που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ; Αύριο ετοιμάζουν φιέστα ο Αλέξης, ο Πολάκης και τα άλλα καλά παιδιά. Τις πρώτες τροχιοδεικτικές βολές τις έριξαν τα πληρωμένα πιστόλια της δημοσιοκαφρίλας της αριστεράς. Όμως, μαθαίνουμε ότι έχουν βάλει στο στόχαστρο πολλά πρόσωπα που τους πληγώνουν. Τον Σαμαρά, τον Στουρνάρα, τον Άδωνι, τον Βορίδη, τον Σαλμά. Αυτοί θα είναι όλη την ημέρα στο στόμα των Συριζαίων καθώς αναζητούνται βολικοί εχθροί προκειμένου να ξεχαστεί η ντροπή της Μάλτας.

Επειδή όλα θα γίνουν και με την παρουσία Τσίπρα και Μητσοτάκη οι πληροφορίες λένε ότι το κατανυκτικό κλίμα των ημερών δεν θα έχει καμιά σχέση με αυτά που θα ειπωθούν και για την Υγεία και για τα θέματα της οικονομίας.

Ελπίζουμε να είναι έτοιμοι και στη ΝΔ για την επίθεση λάσπης που θα δεχθούν και να απαντήσουν αναλόγως. Οι αντιπολιτευτικές πολιτικές του Κολωνακίου ή του... Κολεγίου δεν περνάνε όταν ο αντίπαλος παίζει βρόμικα. Στη ΝΔ πρέπει να καταλάβουν ότι κυβερνά η συμμαχία κράτους και παρακράτους. Βάζουν πράκτορες της ΚΥΠ, πληρωμένους δημοσιοκάφρους, φουσκωτούς και σαλταδόρους να στήσουν ένα σκηνικό σκανδάλων προκειμένου να πουλήσουν το αφήγημά τους. Ο Κυριάκος και οι άλλοι θα πρέπει να απαντήσουν... λιμανίσια κι όχι να υπομένουν τις σφαλιάρες και να γυρίζουν και το άλλο μάγουλο. Ούτε να δέχονται τις ειρωνείες του Τσίπρα που λέει ότι χαίρεται να έχει τον Μητσοτάκη αντίπαλο για να τον κατατροπώσει στη Βουλή.

Είναι η ώρα που η ΝΔ πρέπει να αποφασίσει να λειτουργήσει σαν δεξιό κόμμα κι όχι σαν εν δυνάμει συνεργαζόμενο με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις λοιπές κεντρώες δυνάμεις. Εδώ διεξάγεται πόλεμος με πυρηνικά και δεν θα πάει η ΝΔ με λιανοτούφεκα. Δεν είναι μια απλή υπόθεση να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ την αξιωματική αντιπολίτευση... ΠΑΣΟΚ και να δημιουργήσει ένα δεύτερο «βρόμικο 1989». Τίθεται θέμα υπόστασης της ΝΔ και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν καλά. Και με αποδείξεις και ονόματα να τσακίσουν το παρακράτος της αριστεράς που παίζει τόσο ύπουλα παιχνίδια. Και που στήνει πράκτορες για να κάνουν ντου στο ΚΕΕΛΠΝΟ, άγνωστο για πιο λόγο ή που αποφασίζει να χτυπήσει ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα για ανθρώπους που αν μη τι άλλο αγωνίστηκαν για να μην καταρρεύσει η χώρα. Οι Πολάκηδες της κυβέρνησης δεν θα πρέπει να τολμήσουν καν να κουνήσουν το χέρι σε κανέναν. Φτάνει πια η ανοχή τους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα