Κρείττον το σιγάν κ. Πρόεδρε

Σε έμμεση αλλά ξεκάθαρη παρέμβαση στις εσωκομματικές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας, προχώρησε ο Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προφανώς ξεπληρώνει τη χάρη που του έκανε ο Κ. Καραμανλής μαζί με τον φίλο του Αλέξη Τσίπρα για να τον βγάλει από τη ναφθαλίνη και να τον καταστήσει τον κορυφαίο πολιτειακό παράγοντα.

Ο Π. Παυλόπουλος λοιπόν συνεχάρη τον Κ. Μπακογιάννη γιατί δεν ...εγκατέλειψε την περιφέρεια για να πολιτευθεί. Τι κάνει

νιάου νιάου στα κεραμίδια; Και ποιον «καρφώνει» ο Πρόεδρος που εγκαταλείπει την περιφέρεια;

Είπε χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που σας βλέπω. Θα επισημάνω τους κυριότερους λόγους: Ο πρώτος είναι ότι είσθε ένας άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έχετε διανύσει την ιεραρχία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως αρμόζει. Και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Γιατί πρέπει να γνωρίζει κάποιος τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να μπορέσει να χειρισθεί – σε επίπεδο μάλιστα Περιφέρειας – όλες τις αρμοδιότητες που σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει. Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί παραμένετε σταθερός στο να υπηρετείτε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σύμφωνα με την εντολή που σας έδωσε ο κόσμος που σας ψήφισε, στην Περιφέρεια της οποίας ηγείσθε».

Είναι προφανές ότι ο Πρόεδρος εξαπολύει έμμεσες αιχμές κατά του Απ. Τζιτζικώστα, προμοτάροντας έτσι τον Μεϊμαράκη, εκλεκτό της οικογένειας Καραμανλή. Αλλά και δίνοντας bonus στον γόνο της οικογένειας Μητσοτάκη.

Είναι φανερό ότι παρεμβαίνει με τον τρόπο του στην εκλογική διαδικασία, κάτι που είναι ανεπίτρεπτο. Δυστυχώς, πονάει που ο Τζιτζικώστας είναι το καινούργιο στη ΝΔ.

Κρείττον το σιγάν κ. Πρόεδρε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα