Κάθαρση με λάδι καλαμών

Πόσες φορές έγιναν εκλογές με σημαία την κάθαρση ;

Πόσες φορές έπεσαν κυβερνήσεις από νταβατζήδες ;

Πόσες φορές ακούσαμε για την διαπλοκή, τις μίζες, τους κλέφτες ;

Γιατί πρέπει η κοινωνία να ανέχεται αυτό το φαγοπότι ;

Πως εξασφαλίζουμε σαν κράτος ίσες ευκαιρίες στην επιχειρηματικότητα όταν οι «δικτυωμένοι» παίρνουν δανικά και αγύριστα από τις Τράπεζες, ενώ ό νέος πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα ;

Ποια

ισονομία υπάρχει όταν ο μεγαλοεκδότης, μεγαλοπαράγοντας κλπ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΠΑ, ΔΕΗ, ΦΟΡΟΥΣ κλπ ενώ ο μικρομεσαίος οδηγείται στη φυλακή για 1000 ευρώ ;

Σε ποια χώρα οι καθηγητές πανεπιστημίων είναι γόνοι επίσης καθηγητών, αποκλείοντας άξιους επιστήμονες από την έδρα ;

Σε ποιο Ταχυδρομείο της Ευρώπης οι υπάλληλοι σε ένα ποσοστό 30% είναι παιδιά και συγγενείς παλαιότερων ;

Πως οι μηχανικοί του ΤΕΕ έχουν προνόμια στις κρατήσεις κλπ σε αμοιβές που δεν έχουν άλλοι επαγγελματίες ;

Ούτε καφενείο δεν ανοίγεις στην Ελλάδα με ίσους όρους για όλους.

Και ξαφνικά ένας Πρωθυπουργός συγκυβέρνησης αποφασίζει να τελειώνει με αυτό το καρκίνωμα, στην προσπάθεια του να σώσει τον ασθενή. Οι αντιδράσεις πολλές, οι απειλές επίσης αλλά καλύτερα να πέσει μαχόμενος την διαφθορά παρά σαν ένα ακόμα ώριμο φρούτο.

Έχει ανοίξει όλα τα μέτωπα σε όλο το φάσμα της οικονομίας: Εξοπλιστικά, Τράπεζες, Υγεία, Φασίστες, εκδότες, κατασκευαστές, εφοπλιστές. Όλοι είναι αμήχανοι και αιφνιδιασμένοι, δεν καταλαβαίνουν πως βρίσκει το κουράγιο, το θάρρος και το ψυχικό σθένος να τα βάλει μαζί τους μία κυβέρνηση που δεν έχει αυτοδυναμία, στην χειρότερη για την χώρα οικονομική συγκυρία.

Τόσοι και τόσοι αυτοδύναμοι με ποσοστά διπλάσια δεν κατάφεραν να τους ακουμπήσουν.

Γιατί τώρα και γιατί ο Σαμαράς ;;;

Μπορεί οι βουλευτές να είναι λίγοι και ακόμα λιγότεροι αυτοί που δεν έχουν εξαρτήσεις από την διαπλοκή, αλλά ο λαός θέλει κάθαρση ! Ο κόσμος θέλει το αυτονόητο να τιμωρηθεί το σύστημα που μας έφτασε σε αυτήν την κατάσταση. Ο βασικός λόγος που κάποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή και Σύριζα είναι η ελπίδα ότι θα τιμωρήσουν τους κλέφτες.

Δεν ήξεραν βέβαια ή είχαν ξεχάσει τις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά. Πάντα ήταν απέναντι στην διαπλοκή, πάντα ήταν πατριώτης και πρώτος αυτός μέσα από το εγχείρημα της Πολιτικής Άνοιξης προσπάθησε να ενώσει Δεξιούς και αριστερούς για το καλό της Πατρίδας.

Η δεδομένη στιγμή είναι ιδανική διότι έχει βγει όλη η μπόχα από την διαπλοκή και μάλιστα όταν ο Ελληνικός λαός έχει το μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα της σύγχρονης ιστορίας του.

Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, η μάχη μόλις άρχισε, το Εθνικό μέτωπο για την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ πρέπει να συγκροτηθεί και να αντισταθεί στην διαπλοκή και την οικονομική και πολιτική ολιγαρχία, τον πνευματικό ξεπεσμό και τις δυνάμεις που μας θέλουν υποδουλωμένους στα συμφέροντα .

Καλή χρονιά

JIM BIM

Keywords
Τυχαία Θέματα