Κατέρρευσαν τα ψέματα και οι συκοφαντίες Καμμένου – Χρυσής Αυγής για Σαμαρά

To ψέμα έχει κοντά ποδάρια, ειδικά όταν ο ψεύτης λέγεται Πάνος Καμμένος και Αλέξης Τσίπρας βεβαίως. Όλη η συζήτηση που έγινε στη Βουλή στήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να χτυπηθεί ο Αντώνης Σαμαράς. Όποτε άνοιγαν το στόμα τους τα συνεταιράκια αναφέρονταν στον πρώην πρωθυπουργό,

τους συνεργάτες του, την κυβέρνηση και το έργο που έχει κάνει.

Για κάποιους έκανε πολλά καλά, όπως ότι έσωσε τη χώρα, αλλά και αρκετά κακά, αστοχίες, λάθος επιλογές. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ψεκασμένους ο Σαμαράς είναι το κόκκινο πανί επειδή πλέον ο κόσμος κάνει συγκρίσεις. Και η ιστορία επίσης θα γράψει ποιοι ήταν οι ψεύτες και οι ολετήρες και ποιοι έδωσαν πατριωτικό αγώνα για να μην καταρρεύσει η Ελλάδα.

Μετά από τις αποκαλύψεις του Χ. Αθανασίου, ότι μεθοδεύτηκε επίθεση σπίλωσης του Αντ. Σαμαρά με αφορμή τους διαλόγους με τον Κασιδιάρη έρχεται κι άλλη αποκάλυψη.

Ο βουλευτής της ΝΔ, απαντώντας στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, την Παρασκευή στη βουλή, υπογράμμισε ότι «έχει γίνει πραγματογνωμοσύνη στο δεύτερο ηχητικό που λέει για «Παναθηναϊκάκια» και οι πραγματογνώμονες αποφαίνονται ότι η φωνή δεν είναι του Αντώνη Σαμαρά».

Η δεύτερη μεγάλη ξεφτίλα είναι το γεγονός ότι ο Κα(η)μμένος στη Βουλή κατήγγειλε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη ότι παρεμποδίζει την διερεύνηση τριών υποθέσεων, της Siemens, του Βγενόπουλου και των υποβρυχίων.

Η απάντηση της κυρίας Γκουτζαμάνη ήταν άμεση και σφοδρή εναντίον του υπουργού Άμυνας, ο οποίος ανταπάντησε με επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά:

«Παρέλειψε βέβαια να πει το σημαντικότερο, ότι αρμόδιος Εισαγγελέας και χειριστής του θέματος εν γνώσει της κ. Κουτζαμάνη είναι ο Εισαγγελέας Νίκος Ορνεράκης, κουμπάρος του Αντώνη Σαμαρά και υποψήφιος βουλευτής της Πολιτικής Άνοιξης το 1993 στη Λευκάδα με 135 ψήφους…» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο υπουργός Άμυνας.

Πέρα από το γεγονός ότι δεν έχει καμιά σημασία αν κάποιος είναι κουμπάρος κάποιου αν κάνει καλά τη δουλειά του, έρχεται και η διάψευση ότι ο εισαγγελέας Νίκος Ορνεράκης δεν έχει συγγενική σχέση με τον κ. Σαμαρά και ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι κουμπάρος του.

Βεβαίως ο Καμμένος είναι δάσκαλος στη λάσπη στον ανεμιστήρα. Ξέρει πολύ καλά πώς να δημιουργεί εντυπώσεις, να βλασφημεί, να συκοφαντεί και στη συνέχεια να κάνει την πάπια. Ποτέ δεν ετέθη θέμα για τις δικές του κουμπαριές, για τον βίο και πολιτεία του στο Υπουργείο Άμυνας, για το ρόλο του σε διάφορες σκοτεινές υποθέσεις. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα. Μέχρι τότε να τον χαίρεται ο αριστερός πρωθυπουργός τον συνεταίρο του.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα