Καταρρέει η σκευωρία κατά της ΝΔ - Δεν πάτε για κανένα μπάνιο σύντροφοι;

Όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει. Ο ψεύτης, ο κλέφτης, ο δημιουργός της προπαγάνδας και της λάσπης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν πρόβλημα στη ΝΔ. Στις σχέσεις του Μητσοτάκη με τον Μπακογιάννη. Έκαναν ό,τι περνά από το χέρι τους για να δημιουργήσουν παραταξιακό και οικογενειακό πρόβλημα. Έδωσαν παραπολιτικά στις εφημερίδες και τα site τους για να δείξουν ότι ο Μπακογιάννης μπορεί και να είναι… επικεφαλής της ΝΔ στις εκλογές.

Τόσο γελοίοι.

Η απάντηση ήρθε πληρωμένη από τον Περιφερειάρχη ο οποίος έγραψε: «Ώπα. Σφίξαν οι ζέστες! Παιδιά το τερματίσαμε! Οι ενδιαφερόμενοι των φιλοκυβερνητικών μέσων για σπέκουλα και κακεντρέχειες χτυπάνε λάθος πόρτα. Δηλώνω μη διαθέσιμος. Ευχαριστώ», αναφέρει χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε γραμμή ρήξης με τον επικεφαλής της ΝΔ και θείο του, μετά τη συνάντηση και τη συνεργασία που είχε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως ακριβώς το είχαμε γράψει. Οι μπαμπέσηδες της Αριστεράς που δεν μπορούν αλλιώς να αναστρέψουν το κακό κλίμα εναντίον τους φαντασιώνονται αντιπαλότητες και εμφυλίους εντός της ΝΔ. Δεν κοιτάνε καλύτερα τα χάλια τους;

Δυστυχώς, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ πολλοί είναι αυτοί και εντός της δεξιάς που ποντάρουν σ’ αυτά τα σενάρια. Που θέλουν μια ΝΔ διασπασμένη ώστε να «τρυγήσει» ο Αλέξης χωρίς αντίπαλο. Προδότες γεννήθηκαν, προδότες θα πεθάνουν.

Όμως, είναι τόσο αστεία όλη αυτή η επιχείρηση κατά της ΝΔ που φαντασιώνονται κι άλλες έριδες. Ανυπόληπτοι δημοσιογράφοι της δεκάρας «ανακάλυψαν» ότι και ο Τζιτζικώστας έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Κυριάκο. Ο περιφερειάρχης είπε: «Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε ότι η ανακοίνωση της ΝΔ δεν αφορά στους δημάρχους και τους περιφερειάρχες. Και πολύ σωστά έκανε, γιατί η αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να κινείται με λογικές κομματικές».

«Εμείς έχουμε ένα και μόνο στόχο, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και τη ζωή των συμπολιτών στις περιφέρειες και τους δήμους που έχουν εκλεγεί. Αυτό μας αναγκάζει να συνεργαζόμαστε με την οποιαδήποτε κυβέρνηση. Τελικός στόχος είναι να κερδίσουμε για τον τόπο μας όσα περισσότερα μπορούμε» τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας, σημειώνοντας πως τα περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για να παρουσιαστούν στον πρωθυπουργό και το κυβερνητικό επιτελείο το έργο των περιφερειών, οι δυσκολίες, οι προοπτικές και οι ανάγκες που υπάρχουν για βοήθεια.

Πόσο πιο κατανοητό να γίνει για να το καταλάβουν μέχρι και οι ηλίθιοι; Άλλο η Αυτοδιοίκηση και τι διεκδικεί από την κεντρική εξουσία (και με ποιον τρόπο) κι άλλο η μάχη που θα γίνει για να φύγει η αριστερή χολέρα. Όταν έρθει η ώρα όλοι οι δεξιοί «μπετόν» θα διώξουν με τις κλωτσιές τον Τσίπρα, γιατί αυτό επιβάλλει το καλό της πατρίδας. Όποιος δεν το πράξει απλά θα έχει κάνει ατιμία κατά της Ελλάδας, όχι κατά της παράταξης.

Κι όπως λέει και ο Μπακογιάννης, σφίξαν οι ζέστες. Δεν πάτε για κανένα μπάνιο σύντροφοι γιατί σας έχει βαρέσει ο ήλιος στο κεφάλι;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα