Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο για να δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα

Tριάντα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατέλαβαν το μεσημέρι της Δευτέρας τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο.

Οι καταληψίες δηλώνουν μέλη της Πρωτοβουλίας για την χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Μέσω μικροφωνικής εγκατάστασης, οι καταληψίες δήλωσαν την στήριξή τους στον 60χρονο καταδικασθέντα σε 11 φορές ισόβια για την δράση του στη 17 Νοέμβρη.

Δείτε το κείμενο

που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:

Κατάληψη πραγματοποιήται απο περίπου 30 συναγωνιστές αυτή την στιγμή (12:45) στα γραφεία του ΖΥΡΙΖΑ στην πλατεία ελευθερίας στον Βόλο. Καλείται κόσμος να πλαισιώσει. Έχει κρεμαστεί πανό, πετιούνται τρικάκια, φωνάζοντε συυνθήματα ενώ έχει στηθεί μικροφωνική στο μπαλκόνι. Προτοφανής (για τα δεδομένα του Βόλου) αντανακλαστικά της αστυνομίας που εμφανίστηκε με ένα περιπολικό, κλείνοντας τον δρόμο μπροστά απο τα γραφεία μολις 3 λεπτά αφότου πραγματοποιηθηκε η καταληψη- Έπειτα απο γιούχα και συυνθήματα αποχώρησε .Η δράση γίνεται ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αμετανόητο επαναστάτη Δημήτρη Κουφοντίνα και τον δίκαιο αγώνα που διεξάγει μεσω της απεργίας πείνας που έχει ξεκινήσει απο 30/5 διεκδικώντας το δικαιωμά του στις άδειες. Ένα δικαίωμα που αποτελεί κατάκτηση αγώνων μέσα στα ελληνικά κολαστήρια. Επίσης γίνεται και στα πλαίσια προπαγάνδισης της αυριανής συγκέντρωσης- πορείας στην πλατεία Αγίου Νικολάου στις 19:00.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας αποτελεί την ζωντανή ιστορία του επαναστατικού κινήματος. Η αλληλεγγύη στο προσωπό του, είναι αλληλεγγύη σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους!

Δύναμη στον αμετανοήτο επαναστάτη Δημήτηρη Κουφοντίνα.
Νίκη στην απεργία πείνας απο 30/5 που διεξάγει.

Όλες, όλοι, ‘Αυριο Τρίτη 12/6 στην συγκέντρωση-πορεία στις 19:00 στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα