Και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παγίδευσε ο Κασιδιάρης;

11:34 4/4/2014 - Πηγή: Antinews

Η υπόθεση Μπαλτάκου χοντραίνει πολύ, όσο κι αν κάποιοι σύμβουλοι και παρατρεχάμενοι διαδρομιστές της κυβέρνησης νομίζουν ότι πρόκειται για φούσκα που θα σκάσει τις επόμενες ημέρες και θα ξεχαστεί, ποντάροντας φαίνεται στην ασθενή μνήμη των πολιτών.

Οι φήμες περί ύπαρξης κι άλλων βίντεο ή καταγεγραμμένων συνομιλιών επιβεβαιώθηκαν χθες το βράδυ από τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Ηλία Παναγιώταρο αλλά και από τον

εκπρόσωπο τύπου της φασιστικής οργάνωσης, Γιώργο Τράγκα. Πρόθυμος όπως πάντα ο «φτωχούλης» Τράγκας που όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει αρκεί να βγαίνει το παντεσπάνι φιλοξένησε έξι βουλευτές της Χ.Α.

Αφήνοντας διάφορα υπονοούμενα ο «δημοσιογράφος» στη συνέχεια έδωσε το βήμα στον Παναγιώταρο ο οποίος είπε πως και αυτός είχε επαφές και συνομιλίες με τον Μπαλτάκο ενώ ισχυρίστηκε ότι έχει καταγράψει και συνομιλία που είχε ο ίδιος με τον πρώην κυβερνητικό αξιωματούχο και στην οποία, σύμφωνα πάντα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, του επιβεβαιώνει πως ο Χαράλαμπος Αθανασίου πήρε τους ανακριτές όχι μόνο για να μάθει την πορεία της δικαστικής έρευνας αλλά για να παρέμβει στο έργο της.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης από την άλλη, υποστήριξε ότι έχει βίντεο με συνομιλίες που είχε με βουλευτές απ’ όλα τα κόμματα.

«Μίλησα με όσους βουλευτές οποιουδήποτε κόμματος υποστήριξαν την αθωότητα της Χρυσής Αυγής ή μάλλον υποστήριξαν ότι βιώνουμε μία σκευωρία. Αυτοί δεν ανήκουν μόνο στη Ν.Δ ούτε μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ, ανήκουν και σε άλλα κόμματα. Μίλησα δηλαδή με βουλευτές, ολόκληρου του πολιτικού φάσματος-δεν χρειάζεται να πω ονόματα σε αυτή τη φάση», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν διέψευσαν και την πληροφορία που είπε πως έχει ο Γιώργος Τράγκας, πως υπάρχουν καταγεγραμμένες και συνομιλίες, στις οποίες «γίνονται αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις που πραγματικά προκαλούν σάλο. Συγκεκριμένα γίνονται αναφορές σε πρόσωπα δικαστών, ακόμα και σε συζύγους δικαστών!»

Τι έχουμε λοιπόν εδώ. Τον Κασιδιάρη να απειλεί με αποκαλύψεις και να γίνεται ρυθμιστής των εξελίξεων. Στο Μαξίμου μαθαίνουμε ότι ορισμένοι μαδάνε τη μαργαρίτα για το αν υπάρχουν νέα ντοκουμέντα ή όχι. Αν υπάρχουν θα περιμένουν να τα δουν, αν όχι θα περιμένουν να ξεχαστεί το θέμα. Έτσι, όμως, θα πάμε μέχρι τις εκλογές. Περιμένοντας τον «κλαρινογαμπρό» Κασιδιάρη πότε θα κάνει το βήμα για το «γάμο» με την αποσταθεροποίηση της χώρας; Διότι αν είναι αληθινές οι απειλές του τότε έχουμε να κάνουμε με ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ σχέδιο καταγραφής συνομιλιών απ’ όλα τα κόμματα. Κι επειδή δεν τους έχουμε και για τόσο έξυπνους τους Κασιδιάρηδες και τη λοιπή χρυσαυγίτικη μπάντα, θεωρούμε ότι κάποιος οργάνωσε αυτό το σχέδιο το οποίο εκτέλεσε ο Κασιδιάρης κι ένας δύο άλλοι.

Αν μέχρι τις εκλογές η Ελλάδα γίνει… βίντεο κλαμπ και οι ταινίες είναι ακατάλληλες δια ανηλίκους» τότε είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει κάτι πολύ πιο βρόμικο στην υπόθεση.

Θα πει κανείς: «Μα αν μιλάνε βουλευτές της συμπολίτευσης ή της αντιπολίτευσης κατά πολιτικών και δικαστών ή αν λένε ότι υπήρξαν θεσμικές και εξωθεσμικές παρεμβάσεις για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής τι φταίει δηλαδή ο Κασιδιάρης;» Απόλυτα σωστό. Όποιος υπουργός ή βουλευτής έχει ανοίξει το στοματάκι του και κελαηδάει στηρίζοντας τις θέσεις τις εγκληματικής οργάνωσης καλύτερα να πάει να κρυφτεί στην πιο βαθιά τρύπα που υπάρχει. Διότι παιχνίδια με τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη δεν είναι ανεκτά απ’ όπου κι αν προέρχονται. Είτε από τη ΝΔ είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά αν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο παγίδευσης πολιτικών που καταγράφονται συνομιλίες τους τότε το ζήτημα πάει αλλού και είναι πάρα πολύ σοβαρό. Τότε πρέπει να δούμε ποιοι έχουν όφελος από το μπάχαλο, τι επιδιώκουν, αν απειλούν για να εξυπηρετήσουν προσωπικά και επιχειρηματικά συμφέροντα κι αν το μακρύ χέρι τους έχει φτάσει σε πολλούς κύκλους, πολιτικούς και δημοσιογραφικούς.

Και το ξαναθυμίζουμε για να μην το ξεχνά κανείς. Η βόμβα Μπαλτάκου ήταν γνωστή στους Κασιδιάρηδες εδώ κι έξι μήνες. Γιατί βγήκε 1,5 μήνα πριν τις εκλογές; Γιατί βγήκε την ημέρα του καλού κλίματος για την οικονομία; Γιατί βγήκε ενώ ο Σαμαράς έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη σωτηρία της χώρας και προς την επάνοδο της ΝΔ στην πρώτη θέση των δημοσκοπήσεων;

Ότι κι αν συμβαίνει η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να αφήσουν τη χώρα να γίνει όμηρος των Κασιδιάρηδων. Δεν μπορεί η πολιτική ζωή του τόπου να βρίσκεται αιχμάλωτη στις γκαγκστερικές μεθόδους και τις βρόμικες υποκλοπές της εγκληματικής οργάνωσης. Πρέπει να ξεβρομίσει ο τόπος από τα σταγονίδια του φασισμού και τους υποστηρικτές του. Όπου κι αν βρίσκονται, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Ο Σαμαράς έκανε μια επιλογή πριν μερικούς μήνες. Να διαλύσει το ναζιστικό και εγκληματικό κόμμα της Χρυσής Αυγής. Όσοι δεν το ήθελαν τότε και πιθανόν δεν το θέλουν και τώρα, είναι η στιγμή να πάνε σπίτι τους.

Νεότερα:

Κατηγορηματικά διέψευσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης και Στάθης Παναγούλης τους ισχυρισμούς του Ηλία Κασιδιάρη και του Ηλία Παναγιώταρου ότι είχαν συναντήσεις με στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Στη διάρκεια παρέμβασής του στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, ο Ν. Βούτσης είπε:

«Είμαι υποχρεωμένος από του βήματος της Βουλής να διαψεύσω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνάντηση ή συζήτηση με βουλευτή η στέλεχος της Χρυσής Αυγής και να πω ότι έχω προσωπικές απόψεις και που δημόσια έχω εκφράσει αλλά και συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες συμφωνώ και τις οποίες υπηρετώ στη Βουλή και στο δημόσιο χώρο».

Από την πλευρά του, ο Στ.Παναγούλης, σε δηλώσεις του στο Βήμα είπε πως «μιλάω με όλους τους βουλευτές και με τους 298 της Βουλής, εκτός του Μάκη Βορίδη». Πρόσθεσε, επίσης, ότι το μόνο που λέει με τον Ηλ.Κασδιάρη ένα «γεια» και τίποτα άλλο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα