Και όμως, οι θεσμοί συνεχίζουν να λειτουργούν…


Μπορεί η χώρα να βρίσκεται σε κυβερνητική κρίση, και ένα μόλις βήμα πριν τον οικονομικό γκρεμό, αλλά οι θεσμοί λειτουργούν!

Και αναφερόμαστε στους θεσμούς της «ηλεκτρονικής μας εκκλησίας του δήμου», του Antinews.

Έτσι μέσα στον πολιτικό ορυμαγδό, και στον μαύρο κουρνιαχτό που αφήνει πίσω της η κυβέρνηση ΓΑΠ, συνήλθε  σήμερα στη Θεσσαλονίκη η τοπική οργάνωση

του σάιτ και καλωσόρισε στις τάξεις της κάποια νέα  μέλη, τα οποία και ορκίστηκαν την αιώνια πίστη τους στον αγώνα κλπ.

Των διαδικασιών προήδρευσε ο Δαναός (υπό το άγρυπνο μάτι μου), και στη τελετή παρέστη, αποδίδοντάς την κάθε επίσημο κύρος κλπ. ο Φάκτορας Τζούνιορ.

Κάτω από έναν καταγάλανο ουρανό, και πάντα παρα θιν αλός, συσκέφτηκαν και ήπιαν γράπες οι: Δαναός, Top Gunz, Ιαπετός, Κακοφωνίξ, Μακεδόνας ο Θεσσαλονικιός, Φάκτωρ ο νεότερος, ο υπογράφων, και δυο τρεις ακόμη που όμως ντρέπονται να αναφερθούν.

Τηλεφωνικά έγιναν οι απαραίτητες διαβουλεύσεις, και δόθηκαν οι πρέπουσες ευχές από τα μέλη Εύα, Υ, και Κ. Ροδινό.

Οι όλες διαδικασίες ήταν συνοπτικές, το τσίπουρο όπως πάντα «πούρο», και λίγο πριν την επίσημη ορκωμοσία των νέων μελών, ο Δαναός τραγούδησε παραδοσιακά Χαλκιδικιώτικα τραγούδια, ενώ ο Top Gunz μας έπαιξε ακορντεόν!

Αμέσως μετά το πρόχειρο γλέντι, έβαλα ζήτημα, και  εκδόθηκε ομόφωνο ψήφισμα, το οποίο και θα αποσταλεί πάραυτα στην Προεδρία της Δημοκρατίας, βάσει του οποίου η τοπική «σέχτα» του σοβιέτ του Antinews στη συμπρωτεύουσα προτείνει για πρόεδρο μιας μεταβατικής κυβέρνησης τον Δαναό, προκειμένου η χώρα να βγει από τα αδιέξοδα που την περικλείουν.

Σε περίπτωση άρνησής του, η σέχτα (με ψήφους 7-1) προτείνει ως σωτήρα μας την βουλευτή κα Εύα Καϊλή.

Ευχόμαστε μακροημέρευση στο σάιτ, καλό κουράγιο στα νέα μέλη, και γερό στομάχι στον Αντώνη Σαμαρά.

Για το Επαναστατικό Συμβούλιο του αντισοβιέτ Β. Ελλάδας

Ο (ισόβιος) Γεν. Γραμματέας

Strange Attractor

Keywords
Τυχαία Θέματα