Ιβάν καλεί Βαγγέλη στην Τούμπα

Ανοιχτή πρόσκληση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη να παρευρεθεί στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα την μεγάλη Τετάρτη το βράδυ απηύθυνε ο Ιβάν Σαββίδης λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη ρεβάνς του 2-1 στο Φάληρο.

Κίνηση που δείχνει διάθεση να πέσουν οι τόνοι σε ένα ματς που το θερμόμετρο έχει ανέβει επικίνδυνα μετά τον πρώτο αγώνα και τα όσα ακολούθησαν στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

:

Μεταξύ άλλων ο κ. Σαββίδης ανέφερε ότι «μπορεί να μας χωρίζουν αρκετά πράγματα, ωστόσο εκτιμώ ότι μπορούμε να τα παραμερίσουμε και να παρακολουθήσουμε μαζί ένα καθαρά αθλητικό γεγονός, το οποίο θα καθηλώσει τη χώρα».

Καταλήγοντας ο κ. Σαββίδης στην πρόσκλησή του θυμίζει ότι ο ίδιος έχει βρεθεί δύο φορές στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ελπίζει να ανταποδώσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αυτές τις επισκέψεις ερχόμενος στην Τούμπα για να δει από κοντά την προσπάθεια των δύο ομάδων να προκριθούν στον τελικό.

Η επίσημη απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχει φτάσει προς το παρών στη Θεσσαλονίκη αλλά από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα των “ερυθρολεύκων” διαρρέεται ότι θα είναι αρνητική.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα