ΗΠΑ: Δέκα νεκροί από επίθεση ενόπλου στο Οχάιο

12:51 4/8/2019 - Πηγή: Antinews

Δέκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και αυτός που θεωρείται ότι ήταν ο δράστης, σκοτώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί (τοπική ώρα) σε περιστατικό με πυροβολισμούς στην πόλη Ντέιτον του Οχάιο, και τουλάχιστον άλλοι 16 μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομεία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στο Twitter.

Σύμφωνα με το washingtonexaminer.com, οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για επτά νεκρούς και για τουλάχιστον 12 τραυματίες, ενώ γίνεται λόγος ότι ο δράστης

είναι νεκρός ή στα χέρια των αρχών.

Οι τραυματίεςέχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας τους.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές αναζητούν και ένα δεύτερο άτομο που έφυγε από την περιοχή με αυτοκίνητο μετά το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής η τοπική αστυνομία δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις που διαφωτίσουν το συμβάν.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι πυροβολισμοί έλαβαν τόπο σε μια περιοχή της πόλης που ονομάζεται Όρεγκον, που εδρεύουν πολλά εστιατόρια, γκαλερί και μπαρ.

Η επίθεση έγινε μόλις λίγες ώρες μετά το αιματηρό συμβάν στο Ελ Πάσο του Τέξας, όπου ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο, αφήνοντας πίσω του 20 νεκρούς και 26 τραυματίες.

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Δέκα, Οχάιο,ipa, deka, ochaio