Η τελευταία ευκαιρία

Το ατύχημα που δεν έπρεπε να συμβεί συνέβη. Αυτό που φώναζε μετά βδελυγμίας ο Σαμαράς και τον γράφαμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας είναι πλέον πραγματικότητα. Τον είπαμε γραφικό, κινδυνολόγο, ότι μας τρομοκρατεί για να διατηρήσει την εξουσία κλπ. Κι είπαμε να πιστέψουμε τον Αλέξη που μας υποσχέθηκε την επιστροφή στην... πασοκική γη της επαγγελίας.

Την πατήσαμε όμως σύντροφοι γιατί για μία ακόμη φορά παραπλανηθήκαμε και δεν αντιληφθήκαμε ότι λεφτά δεν υπάρχουν. Το πρόβλημα όμως είναι ότι τώρα το παιχνίδι δεν

σώζεται. Επί... ΓΑΠ του μεγαλοπρεπούς μπορεί να είχε γίνει τεράστια ζημία, αλλά υπήρχαν περιθώρια σωτηρίας. Αυτές τις δυνατότητες εκμεταλλεύτηκε ο Σαμαράς κι έβγαλε την Ελλάδα στο ξέφωτο.

Η γη πλέον είναι εντελώς καμένη και κάθε μέρα που περνά με τους καταστροφείς στο τιμόνι της χώρας, διολισθαίνουμε όλο και περισσότερο στην άβυσσο της αβεβαιότητας.

Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛΛ έχει αποτύχει παταγωδώς. Τα νούμερα δεν βγαίνουν και τα κοράκια σκυλεύουν μεθοδικά πάνω σε ό, τι έχει μείνει από την έρμη πατρίδα. Θέμα χρόνου το νέο Μνημόνιο, που θα σημάνει και το τέλος των πολιτικών απατεώνων.

Το γνωρίζουν κι οι ίδιοι οι ολετήρες, γι΄ αυτό και προσπαθούν με τα τυχοδιωκτικά τεχνάσματά τους να μετριάσουν τη συντριβή τους.

Βλέπετε ό, τι είχαν να ξεπουλήσουν, από τα κόκαλα των Ελλήνων τα ιερά, το ξεπούλησαν. Μας έκαναν κι επισήμως αποικία παραχωρώντας με ένα νόμο κι ένα άρθρο τη χώρα στους δανειστές για τα επόμενα 100 χρόνια. Άρα τους είναι εντελώς άχρηστοι, αυτή τη στιγμή. Αυτό που ήθελαν να κάνουν, το οποίο είχε αποτρέψει ο Σαμαράς γι΄ αυτό και τον έριξαν, τους το πρόσφεραν απλόχερα ο Πάνος και ο Αλέξης και τώρα ευγενικά τους λένε «κύριοι σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας, να περάσει ο επόμενος και βλέπουμε».

Μέσα στον πανικό τους ο μεν το παίζει υπερπατριώτης... καταδρομέας κι ο δε ευαίσθητος αριστερός που για να τσακίσει το σύστημα ώστε να υπάρξει ηγεμονία της αριστεράς πρέπει να διεισδύσει στο σύστημα.

Από τη μία προωθεί τα δικαιώματα των δήθεν προοδευτικών και από την άλλη στήνει φιέστες στη Μακρόνησο σε μία προσπάθεια να εκβιάσει συναισθηματικά τους αριστερούς που τον έχουν προ πολλού φτύσει.

Την ίδια στιγμή οι κολαούζοι του με τις εμμονές τους ισοπεδώνουν την Παιδεία, επιτίθενται με σφοδρότητα στο θεσμό της Εκκλησίας, με αποτέλεσμα να έχουν βγει στην επιφάνεια όλα αυτά τα λούμπεν ανθελληνικά στοιχεία που κάποτε κρύβονταν στα λαγούμια τους.

Το αποκορύφωμα του αριβισμού του όμως είναι το φιτίλι που έχει ανάψει στην βόμβα που λέγεται Ασφάλεια. Βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Από εκεί που υποτίθεται ότι το ζήτημα του μεταναστευτικού είχε καταστεί υπό έλεγχο, φτάσαμε στο σημείο, στο κέντρο της Αθήνας, να κραδαίνουν γιαταγάνια και να κάνουν πορείες διαμαρτυρίας αυτομαστιγούμενοι ακραίοι Μουσουλμάνοι. Το χειρότερο όμως είναι ότι έχουμε γίνει «πέρασμα» για τους Τζιχαντιστές. Μας χρησιμοποιούν ανενόχλητοι για να διεισδύουν στη Δύση και να σπέρνουν αίμα και τρόμο. Καμιά φορά, από λάθος είμαστε σίγουροι, συλλαμβάνουν και κανέναν.

Παράλληλα έχει αφήσει ελεύθερα τα φρικιά των Εξαρχείων να σπάνε, να δέρνουν και να λεηλατούν. Φτάσαμε στο σημείο να ξυλοκοπούνται Ευέλπιδες και φαντάροι, που κάτι ανάλογο πριν από λίγα χρόνια έμοιαζε αδιανόητο.

Ο Καμμένος κομματάκι δύσκολο να διασωθεί, καθώς απ’ ότι φαίνεται οι αυταπατημένοι ψηφοφόροι του τον εγκαταλείπουν, οδηγώντας τον στα... πολιτικά Τάρταρα.

Το πρόβλημα είναι η διάσωση του λαοπλάνου, του οποίου οι κινήσεις βρίσκουν ανταπόκριση. Υπάρχουν ακόμα σανοφάγοι που αγκαλιάζουν με θέρμη το μπάχαλο που περιγράψαμε παραπάνω, όπως υπάρχουν ακόμη αυταπατημένοι που πιστεύουν ότι ο Αλέξης αγωνίζεται κατά των κορακιών και συμμαχεί ακόμη και με τον διάβολο – Τραμπ για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας.

Και είμαστε σίγουροι ότι θα του προσφέρουν τη σανίδα σωτηρίας που επιζητεί απεγνωσμένα.

Προσέξτε, το παιχνίδι είναι για γερούς παίχτες και ξεκινάει μετά από τις εκλογές. Έχουμε ήδη περάσει σε άλλη διάσταση, όπως γράφουμε στην αρχή, απλώς δεν το έχουμε καταλάβει. Γι΄ αυτό ευθύνεται η προπαγάνδα του Τσίπρα που προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο με τις παπάτζες περί ανάπτυξης, γεωπολιτικών συμμαχιών κλπ.

Αυτό που παίζεται αυτή τη στιγμή είναι η διαχείριση της επόμενης ημέρας. Όπου ο ολετήρας επιθυμεί να έχει εγκλωβισμένη τη ΝΔ και να είναι ρυθμιστής.

Για τους δανειστές ήδη αναφέραμε ότι περιμένουν καρτερικά να πέσει ο Τσίπρας και να υπογράψει η χώρα νέο Μνημόνιο, άρα δεν θα ανακατευτούν σε αυτή τη φάση στα εσωτερικά μας. Η δύναμη βρίσκεται στα χέρια του ελληνικού λαού για να αποφασίσει ποιος και πως θα τον κυβερνήσει. Ο Τσίπρας το γνωρίζει πολύ καλά, εξ ου και οι επικοινωνιακές του πομφόλυγες.

Εφόσον καταφέρει να αναχθεί σε ρυθμιστή της επομένης ημέρας τότε κλάψτα Χαράλαμπε...

Ο Μητσοτάκης θα είναι ανήμπορος να κυβερνήσει και η χώρα θα συρθεί σε εκλογές με απλή αναλογική. Και εκεί αγαπητοί, όπως επανειλημμένα έχουμε αναφέρει έγκειται η πανουργία... του διαβόλου Τσίπρα.

Και τότε το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα. Θα κάνει την Ελλάδα Βενεζουέλα, εγκαθιδρύοντας το καθεστώς του. Κι αντί να είμαστε με μνημόνιο σε ευρώ, θα είμαστε με Μνημόνιο σε δραχμή. Κάτι που συμφέρει ιδιαιτέρως τους δανειστές, καθώς η γη που αγοράστηκε με ευρώ και εκμετάλλευση 100 ετών, θα καλλιεργηθεί με δραχμές. Όπως αντιλαμβάνεστε μιλάμε για τεράστια κέρδη.

Καταλάβατε τώρα γιατί έχει μαλλιάσει η γλώσσα του Σαμαρά να λέει ότι ήταν το ατύχημα που δεν έπρεπε να συμβεί;

Καταλάβατε γιατί τον έριξαν οι δανειστές και η ντόπια διάπλοκη;

Καταλάβατε ότι η Ελλάδα βρισκόταν μία ανάσα να λυτρωθεί από τους αποικιοκράτες και λόγω της απύθμενης επιπολαιότητάς μας να αρεσκόμαστε στη βρώση σανού, η... Μπανανία βρίσκεται προ των πυλών;

Και καταλάβατε γιατί ασκούμε σφοδρότατη κριτική στον Μητσοτάκη και τη ΝΔ;

Πάρτε το χαμπάρι. Εάν η ΝΔ δεν κατακτήσει την αυτοδυναμία είμαστε τελειωμένοι.

Προφανώς οι τελευταίες κινήσεις τους δείχνουν ότι δεν είναι εν γνώση τους ο κίνδυνος που ελλοχεύει.

Εμείς θα τους... τσακίζουμε στην κριτική μέχρι να το καταλάβουν. Εδώ... ξεσκίζαμε τον Σαμαρά, στον Μητσοτάκη θα κολλήσουμε...

Πάνω από όλα είναι η πατρίδα. Ο ρόλος του Antinews ήταν, είναι και θα είναι να την υπερασπίζεται από τους εκάστοτε επιβουλείς που θέλουν να την κατασπαράξουν.

Ας γινόμαστε δυσάρεστοι. «Όποιος σε αγαπάει σε κάνει και κλαις», λένε στην Κρήτη.

Προειδοποιούμε για μία ακόμη φορά. Προτάξτε το Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια απέναντι στη λαίλαπα της Αριστεράς. Στρίψτε το τιμόνι δεξιά, προτού να είναι αργά. Με ένα απλό... δεξιό νεύμα το παιχνίδι μπορεί να κερδηθεί.

Είναι η τελευταία μας ευκαιρία!!!

Κάντε το όπως ο Άδωνις, τέλος πάντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα