Η Ρεπούση προτείνει κοινό ψηφοδέλτιο με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Πέφτουν σιγά – σιγά οι μάσκες στη ΔΗΜΑΡ του 1% και του Κουβέλη που ικετεύει για την Προεδρία ενώ και κάποιοι από τη ΝΔ τον προωθούν.

Η στενή του συνεργάτης Μαρία Ρεπούση προτείνει… συνωστισμό ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή κοινή κάθοδο στις εκλογές.

H

βουλευτής της ΔΗΜΑΡ μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο 105,5» τάχθηκε υπέρ ενός ενιαίου ψηφοδελτίου με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο θα συμμετέχουν η Δημοκρατική Αριστερά, οι Οικολόγοι και ένα τμήμα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα διαχωρίσει τη θέση του από την συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία.

Η κυρία Ρεπούση υποστήριξε πως κάτι τέτοιο «θα ήταν σωτήριο για τον τόπο» και πρόσθεσε πως «χρειάζεται επειγόντως μια εναλλακτική διακυβέρνηση του τόπου».

Με απλά λόγια η μεγάλη… ιστορικός και πολιτικός που προσέφερε όσο κανείς στον τόπο ζητά την αυτοδιάλυση της ΔΗΜΑΡ και τα στελέχη της να πάνε στην Κουμουνδούρου να σκουπίζουν σκάλες. Τέτοιος κυνισμός. Οι ίδιοι που ικέτευαν για μια θέση στο κυβερνητικό σχήμα υπό τον Αντ. Σαμαρά τώρα να γλείφουν εκεί που έφτυναν. Να παρακαλάνε να τους πάρει ο Τσίπρας στο μαντρί του μπας και διασωθούν. Όλα για την καρέκλα η κ. Ρεπούση κι άλλα στελέχη που κρυφοκοιτάζουν στην Κουμουνδούρου αλλά ακόμη δεν φανερώνονται. Αυτοί ήταν που θα έφερναν το νέο ήθος στην πολιτική;

Από την άλλη καλό είναι να ξεκαθαρίζει η ήρα από το στάρι. Ας πάει η κ. Ρεπούση στον ΣΥΡΙΖΑ να βρει εκεί κι άλλους ανθέλληνες. Να θυμηθούμε τον καθηγητή που λέει στους Σκοπιανούς Μακεδόνες; Ή κάποιους ανιστόρητους που δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα με την προσέγγιση με το μουσουλμανικό στοιχείο, όχι της Ελλάδας αλλά της Τουρκίας;

Πράγματι οι μάσκες πέφτουν για το πιο άθλιο κόμμα –μετά τον ΣΥΡΙΖΑ- για τους οπορτουνιστές φίλους του κ. Κουβέλη που θα έκαναν τα πάντα για να μείνουν στα τηλεπαράθυρα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα