Η ψυχολογία αλλάζει. Η συσπείρωση υπέρ της ΝΔ μεγαλώνει

Μήνυμα Νίκης σε όλη τη χώρα έστειλε χθες από την Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς, την ίδια ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως το κλίμα αλλάζει υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και η συσπείρωση του κόσμου αυξάνεται.

Σε μια πρωτοφανή σε ένταση και πάθος συγκέντρωση και με τη μαζική παρουσία των Μεσσήνιων, ο Αντώνης Σαμαράς,

μίλησε εμφανώς συγκινημένος στους συντοπίτες του.

Είναι σαφές –όπως λένε οι δημοσκόποι- πως ο όσο περνάνε οι ώρες, η συσπείρωση γύρω από τη Νέα Δημοκρατία θα ανεβαίνει, μιας και μόνο αυτή μπορεί να αποτελέσει την εγγύηση για μια σίγουρη ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Η καθημερινή μετατόπιση ψηφοφόρων είναι λογική σε μία σύντομη προεκλογική περίοδο, όπου ο πολιτικός χρόνος είναι εμφανώς συμπυκνωμένος και κάθε ώρα που περνάει διαμορφώνει κάτι νέο.

Η χθεσινή λοιπόν εικόνα από την Καλαμάτα, διαμόρφωσε κάτι νέο. Τόσο για την Ψυχολογία των Νεοδημοκρατών όσο και για την ψυχολογία των Αναποφάσιστών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, η ψυχολογία αλλάζει υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, μιας και όλο και περισσότερος κόσμος συσπειρώνεται γύρω από αυτήν, προκειμένου να φτιάξει μια ευρωπαϊκή συμμαχία «κοινής λογικής» .

Παράλληλα μεγαλώνει η αποδοχή του κόσμου υπέρ του Αντώνης Σαμαρά, ο οποίος υπερτερεί σε όλες τις μετρήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα.

Η χθεσινή εικόνα θα αποτελέσει την έναρξη για τη μεγάλη συσπείρωση των Νεοδημοκρατών και κυρίως θα αλλάξει την ψυχολογία νίκης.

Γιατί, όλα τα πράγματα στη ζωή είναι θέμα ψυχολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα