Η λεπτή γραμμή του ΟΦΗ

Μετά την εβδομάδα των παθών για τη χριστιανοσύνη ξεκινάει η περίοδος των παθών για τον ΟΦΗ. Η διοίκηση της κρητικής ομάδας , μέσω της γενικής συνέλευσης που θα συγκληθεί τις επόμενες μέρες, θα πρέπει να αποφασίσει το μέλλον της οριστικά και αμετάκλητα.

Η λογική δείχνει ...το παράδειγμα ΑΕΚ ενώ ο εγωισμός επιλέγει Football League και άμεση επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Στη δεύτερη προοπτική όμως το μεγάλο αγκάθι δεν είναι άλλο από το οικονομικό αφού στη Β΄ Εθνική θα πρέπει να πάρει και τα χρέη που την ανάγκασαν να βγει εκτός πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα στο σύλλογο του Ηρακλείου και κυρίως ο Νίκος Μαχλάς έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι χρηματοδότη , έναν άνθρωπο που θα βγάλει την ομάδα από το βούρκο και θα την καταστήσει και πάλι ισχυρή δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέτοιες περιπτώσεις έχουν ήδη εμφανιστεί στα γραφεία του ΟΦΗ αλλά κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τα απαραίτητα στοιχεία που θα το δώσουν την ομάδα στα χέρια .

Η γραμμή της σωτηρίας από το μέγα φιάσκο είναι πολύ λεπτή και οι άνθρωποι του ΟΦΗ το γνωρίζουν πολύ καλά . Γι’ αυτό και οι περισσότεροι είναι του δόγματος «κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι» .

Ίδωμεν λοιπόν.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα