Η καλύτερη πολιτική διαφήμιση σε ΗΠΑ- Ευρώπη έχει ελληνική υπογραφή

23:31 1/3/2017 - Πηγή: Antinews

Μεγάλη διάκριση για τον Γεράσιμο Ζαγορίτη που κέρδισε το πρώτο βραβείο για διαφημιστική καμπάνια σε διεθνή διαγωνισμό

Μια ιδιαίτερα υψηλή διάκριση πέτυχε πρόσφατα ο Γεράσιμος Ζαγορίτης, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο για την καλύτερη ευρωπαϊκή online διαφημιστική καμπάνια της χρονιάς.

Έχοντας απέναντί του διαφημιστικές εταιρείες – κολοσσούς με θηριώδη budget και πολυάριθμα επιτελεία, ο Γεράσιμος Ζαγορίτης, γιος του πρώην βουλευτή και πρώην Γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη

Ζαγορίτη βραβεύτηκε για την καμπάνια που έκανε μαζί με την γερμανική εταιρεία “Cosmonauts & Kings” για την Διατλαντική Εμπορική Συμφωνία Ευρώπης-Αμερικής. από το γνωστό αμερικανικό ινστιτούτο “Campaigns and Elections” που κάθε χρόνο δίνει στο Λας Βέγκας τα βραβεία Reed.

Πρόκειται για τα πιο απαιτητικά βραβεία πολιτικής επικοινωνίας στον κόσμο, που έχουν ως βασικό τους στόχο, να αναδείξουν τις πιο πετυχημένες πολιτικές εκστρατείες της χρονιάς, στο διαδίκτυο, την τηλεόραση και σε όλες τις άλλες μορφές επικοινωνίας, συγκεντρώνοντας συμμετοχές από όλο τον πλανήτη για όλα τα μεγάλα γεγονότα της χρονιάς..

Είναι ενδεικτικό, οτι αντίπαλος της εταιρείας Ζαγορίτη για το βραβείο καλύτερης online καμπανιας, ήταν η Airbnb και η προεκλογική εκστρατεία για τον Δήμο του Λονδίνου

- Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης είναι ιδρυτής της εταιρίας ψηφιακής στρατηγικής και πολιτικής επικοινωνίας "JZ Strategic” και μέλος της Αμερικάνικης Εταιρίας Πολιτικής Επικοινωνίας.

Η εταιρεία του έχει έδρα τις Βρυξέλλες, καθώς ο ίδιος έχει εργαστεί τα τελευταία χρόνια, ως σύμβουλος πολιτικής και επικοινωνίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Έχει επίσης συμμετάσχει σε πολιτικές εκστρατείες ανά την Ευρώπη, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος ψηφιακής επικοινωνίας στην τελευταία πανευρωπαϊκή προεκλογική εκστρατεία του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα