Η επαίσχυντη προπαγάνδα δεν πρόκειται να σας σώσει...

16:32 1/3/2019 - Πηγή: Antinews

(Ανανεωμένο) Όσο πλησιάζει η ώρα της συντριβής τόσο αυξάνεται ο πανικός των κυβερνώντων.

Βλέποντας την αποτύπωση του επερχόμενου... μαυρίσματος στις δημοσκοπήσεις, έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Και τί κάνουν για να αμυνθούν; Προσφεύγουν στην προσφιλή τους προπαγάνδα μπας και τσιμπήσει κανένας χαχόλος και μετριαστεί η ήττα.

Ωστόσο αυτή τη φορά η προπαγάνδα τους είναι πιο άθλια από ποτέ.

Έντρομοι από την οργή και τις διαδηλώσεις

των πατριωτών για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, προσπαθούν να τους εμφανίσουν ως φασίστες για να επισκιάσουν τον εθνομηδενισμό τους.

Την ίδια στιγμή καρατομούν αστυνομικούς επειδή δεν τσάκισαν στο ξύλο τους διαδηλωτές που τους έκραξαν.

Στο μεταξύ υπουργοί βουλιάζουν στο βούρκο της ελεεινότητας, φτάνοντας στο σημείο να λένε μπροστά σε παιδάκια ότι επί των ημερών του ανάλγητου Σαμαρά οι αυτοκτονίες χτυπούσαν κόκκινο και οι πολίτες έτρωγαν από κάδους απορριμμάτων, αλλά με το που ήρθε η πρώτη φορά αριστερά επικράτησε η ευμάρεια.

Παράλληλα άλλοι υπουργοί, επειδή στριμώχνονται από την κριτική που τους ασκούν τα ΜΜΕ, δηλώνουν ευθαρσώς και χωρίς αιδώ, ότι πλήττεται η δημοκρατία από την αρνητική κριτική στην κυβέρνηση.

Τα κυβερνητικά μέσα, όμως, που χτυπάνε τον Μητσοτάκη είναι αρεστά.

Κουβέντα για την καθημερινή προπαγάνδα περί κάλυψης παιδεραστών και κατηγορούμενων για εμπόριο ναρκωτικών από την Πειραιώς.

Συντρόφια, αν νομίζετε ότι μέσω της επαίσχυντης προπαγάνδας κατά των πολιτικών σας αντιπάλων και του λαού που σας σιχάθηκε θα καταφέρετε να διασώσετε το υποτιθέμενο ηθικό πλεονέκτημα της πρώτης φοράς αριστεράς που πνέει τα λοίσθια, πλανάστε πλάνην οικτρά.

Διότι πως να διασωθεί όταν έχετε γονατίσει τους Έλληνες από τους φόρους και τις εισφορές, όταν έχετε παραδώσει εδάφη που ανακτήθηκαν με αίμα, όταν έχετε ξεπουλήσει τα ασημικά της χώρας, όταν έχετε εγκλωβίσει την οικονομία σε ματωμένα πλεονάσματα μέχρι το 2060, μόνο και μόνο για να παραμείνετε στη εξουσία και να διάγουν τρυφηλή ζωή οι Πετσίτηδες;

Δυστυχώς, έχετε πιάσει πάτο σύντροφοι, κι όσο συνεχίζετε να πορεύεστε στις ατραπούς της αθλιότητας και του λαϊκισμού τόσο θα εντείνεται ο θυμός του λαού, που απεγνωσμένα προσπαθείτε να καταστείλετε.

Θα το διαπιστώσετε σύντομα στις κάλπες...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα