Η «Αυγή» τρολάρει τον Τσίπρα και η Χίλαρι τρέμει τον ΣΥΡΙΖΑ!

14:44 5/2/2016 - Πηγή: Antinews

Ζούμε στη χώρα του "υπαρκτού σουρεαλισμού", που αν ζούσε εδώ ο γάλλος σουρεαλιστής Μπρεντόν δε θα ήταν τίποτε άλλο παρά ένας απλός σερβιτόρος. Κοινώς, θα ήταν άνεργος με αυτούς τους τύπους που έχουν γαντζωθεί στις καρέκλες της εξουσίας.

Σήμερα η εφημερίδα Αυγή κυκλοφορεί με Πρωτοσέλιδο “Η Κοινωνία δεν αντέχει άλλο” και μάλλον δεν πρόκειται για “δαίμονα του τυπογραφείου”. Λέτε η Αυγή να βλέπει τα σκούρα και να άρχισε τους φραξιονισμούς; Δύσκολα.

Είναι απλά ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ,

ανόητε! Αυτή η παλαιοπασοκική αντίληψη που θέλει το κόμμα να είναι και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα. Όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου που έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και ταυτόχρονα υπέγραφε νέες δεσμεύσεις με τους Αμερικανούς. Βεβαία αυτό το παραμύθι το παίζει η κυβέρνηση από πέρυσι τον Ιανουάριο. Και τώρα πλέον, ο μόνος “δράκος” που θα εμφανιστεί τα ραβασάκια της εφορίας και τα νέα μέτρα στους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες και στους συνταξιούχους.

[photo_0]

Στην ίδια σουρεάλ χώρα, κ. Βερναρδάκης μας λέει ότι η δυναμική που εμφανίζει ο “σοσιαλιστής δημοκρατικός” Μπέρνι Σάντερς απέναντι στην Χίλαρι Κλίντον για το χρίσμα των Δημοκρατικών, οφείλεται στον …ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας στο thepressproject, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Διοίκησης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε σε σημαντικές, αν και αργές μεταβολές, τόσο στην Ευρώπη, όσο και σε άλλα μέρη του κόσμου, όπως στην Αμερική . “Η δυναμική του Σάντερς στις ΗΠΑ οφείλεται, σε μικρό βαθμό, και στο brand name του ΣΥΡΙΖΑ”, σημείωσε χαρακτηριστικά, αφήνοντας και αυτός με τη σειρά του άνεργους όλους τους εκφραστές του ρεύματος του σουρεαλισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα