Γιατί ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ

1. Γιατί πρόδωσε, μαγάρισε, ποδοπάτησε και κουρέλιασε ό,τι ωραιότερο μου κληροδότησαν με τους αγώνες και το αίμα τους οι δεκάδες γενιές των προγόνων μου, αυτό που με κάνει να ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και να αισθάνομαι υπερήφανος – την Ιστορία μου.

Πήρε την πολυτιμότερη προίκα της πατρίδας μου και την πέταξε κυριολεκτικά στα σκουπίδια επειδή μέσα στο δικό του αγκυλωμένο μυαλό ο πατριωτισμός είναι ταυτισμένος με τον εθνικισμό και πρέπει να παταχθεί υποστηρίζοντας … τους πιο έξαλλους εθνικισμούς των άλλων!

Ό,τι και να υποστηρίζει ο Τσίπρας,

ο Κοτζιάς, ο Κυρίτσης, ο Μπαλαούρας και το υπόλοιπο κακό συναπάντημα, δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο δισεκατομμύριο να πείσουν εμένα προσωπικά ότι ενήργησαν στο σκοπιανό ζήτημα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και ότι δεν πρόδωσαν την πατρίδα μου. Είμαι υπερβολικά ενήμερος για το τι εστί Μακεδονία ιστορικά και εθνολογικά για να καταναλώσω τον σανό που μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ στους αφελείς και στους αστοιχείωτους.

Η ουσία είναι ότι σήμερα η ίδια η Ελλάδα έχει βάλει την υπογραφή της κάτω από την αναγνώριση του ΜΟΝΟΥ κράτους στον κόσμο που φέρει το όνομα Μακεδονία, και το οποίο (με δική μας αποδοχή και ομολογία) κατοικείται από Μακεδόνες που μιλούν τη μακεδονική γλώσσα. Επομένως ακόμη κι αν αναρωτηθεί ένας ξένος «για να ονομάζεται αυτό το κράτος Βόρεια Μακεδονία, θα πει ότι υπάρχει και μία νότια Μακεδονία», το λογικό συμπέρασμα είναι ότι αυτή η ανύπαρκτη στον επίσημο διεθνή χάρτη νότια Μακεδονία θα πρέπει να είναι το σκλαβωμένο υπόλοιπο της βόρειας Μακεδονίας που περιμένει τη λύτρωσή του από τους Μακεδόνες συμπατριώτες του. Εφόσον έχουμε δεχτεί ως Ελλάδα ότι μακεδονική γλώσσα είναι αυτή των Σκοπίων και Μακεδόνες είναι οι Σκοπιανοί, δεν στέκει λογικά να υπάρχουν κι άλλοι Μακεδόνες που έχουν τελείως διαφορετική μητρική γλώσσα – όπως δεν θα έστεκε λογικά να υποθέσει κανείς ότι οι Βορειοκορεάτες μιλάνε κορεατικά και οι Νοτιοκορεάτες κινέζικα, ή ότι οι Δυτικογερμανοί μιλούσαν γερμανικά και οι ανατολικογερμανοί πολωνικά. Το λογικό συμπέρασμα λοιπόν για οποιονδήποτε ξένο που δεν είναι υποχρεωμένος να έχει εντρυφήσει στην Ιστορία των Βαλκανίων, είναι ότι αυτός που μιλάει τη γλώσσα του τόπου είναι και ο αυθεντικός κάτοικός του. Άρα η ελληνική Μακεδονία είναι προς το παρόν σκλαβωμένη και έχει αποσπαστεί από τη μία και γνήσια Μακεδονία η οποία μιλάει μακεδονικά και κατοικείται από Μακεδόνες. Αυτή τη «λύση» κατάφερε να πετύχει ο ανιστόρητος Τσίπρας, που θα μας δημιουργήσει απίστευτα προβλήματα στις ερχόμενες δεκαετίες.

2. Γιατί κουράστηκα να ανέχομαι την αλητεία ως μορφή «κοινωνικού αγώνα» και τους διάφορους «Ρουβίκωνες» να εξευτελίζουν τη χώρα μου διεθνώς ασκώντας εξωτερική πολιτική τραμπουκισμού στο όνομά μου, χωρίς να με ρωτήσουν – και να με απειλούν κι από πάνω όταν θέλω να συμμετάσχω σε συλλαλητήρια για μείζονα εθνικά ζητήματα λέγοντάς μου ότι «θα χυθεί αίμα».

3. Γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα πάρει άδεια ο Κουφοντίνας ή όχι, ούτε θεωρώ ότι αυτό είναι ζήτημα που θα πρέπει να απασχολεί καν τα δελτία ειδήσεων. Αρκετά με το χάιδεμα αμετανόητων ψυχοπαθών δολοφόνων. Δεν μπορούμε άλλη επαναστατική γυμναστική και ένοπλο αγώνα. Μπουχτίσαμε. Όποιος θέλει να αλλάξει τη ζωή του και τον κόσμο ας καθίσει να σπουδάσει, να δουλέψει και να δημιουργήσει. Έτσι πάνε μπροστά οι λαοί και όχι με αρχιτεμπέλαρους αυτόκλητους σωτήρες που ζουν από ληστείες και βγαίνουν με τα κουμπούρια στους δρόμους για να επιβάλουν θανατική ποινή με συνοπτικές διαδικασίες σε όποιον δεν τους αρέσει η φάτσα του. Και στο κάτω-κάτω αν η «17 Νοέμβρη» ήταν πραγματικά αντιστασιακή αριστερή οργάνωση ας ξεκινούσε τον ένοπλο αγώνα της κατά της χούντας την περίοδο 1967-74 και όχι αφότου έπεσε αυτή το 1975. Είναι σαν να ιδρύθηκε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ έναν χρόνο αφότου έφυγαν τελείως από τη χώρα οι Γερμανοί, Ιταλοί και Βούλγαροι κατακτητές και να προσπαθεί να μας πείσει μετά ότι έκανε αντίσταση! Και μόνο λόγω της ημερομηνίας έναρξης της δράσης της «17 Νοέμβρη» δικαιούμαι να λέω ότι επρόκειτο ουσιαστικά για άθλια πρακτοράκια που εχθρός τους ήταν στην πραγματικότητα η δημοκρατία και όχι η χούντα, διότι επί δημοκρατίας έδρασαν.

4. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε το πιο εξοντωτικό φορομπηχτικό καθεστώς που έχουμε ζήσει ποτέ, πνίγοντας κάθε ατομική πρωτοβουλία και δίνοντας αντικίνητρα για εργασία. Για παράδειγμα, η επιβολή ασφαλιστικών εισφορών ακόμη και σε όσους αμείβονται με αποδείξεις δαπάνης, αποτελεί κοινή κρατική αλητεία αφού ουσιαστικά ληστεύει τον φορολογούμενο χωρίς να του παρέχει καμία ανταπόδοση. Από όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις του για ελάφρυνση των φορολογικών βαρών, όχι μόνο δεν τήρησε ΚΑΜΙΑ αλλά χειροτέρεψε την κατάσταση.

5. Γιατί ενίσχυσε σε μεγάλη μερίδα Ελλήνων την εντύπωση πως μπορούν να ζουν από τα χρήματα των άλλων, να βασίζονται δηλαδή σε επιδοματικές πολιτικές του κράτους και να αποστρέφονται την επιχειρηματικότητα και την επιδίωξη του κέρδους που είναι όμως εκείνοι οι παράγοντες οι οποίοι γεννούν πλούτο σε όλες τις οικονομίες του πλανήτη.

6. Γιατί επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο κρατισμός θέριεψε, η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων ουσιαστικά έπαψε να υφίσταται, και η αριστεία αντιμετωπίστηκε με περιφρόνηση και απέχθεια – ιδίως στην Παιδεία όπου κάτι τέτοιο έχει αποδεδειγμένα διαλυτική επίδραση.

7. Γιατί η δήθεν κοινωνικά ευαίσθητη Αριστερά όχι μόνο δεν έκανε απολύτως τίποτα για να αντιμετωπίσει το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας το οποίο συνιστά την υπ’ αριθμό 1 απειλή για το μέλλον της, όχι μόνο δεν δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ανάσχεση του κύματος φυγής των νέων μας προς το εξωτερικό, αλλά και προχώρησε ανενδοίαστα στο άνοιγμα των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων διευκολύνοντας την αθρόα μουσουλμανική λαθρομετανάστευση – πράγμα που ισοδυναμεί πρακτικά με αντικατάσταση πληθυσμού στην πατρίδα μου.

8. Γιατί αηδίασα με τη διπροσωπία, τη χυδαιότητα και το ψέμα που δεν γνωρίζουν όρια. Βαρέθηκα να με περνάνε για ηλίθιο οι αριστεροί της πλάκας που στέλνουν τα παιδιά τους σε πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία και κάνουν διακοπές δωρεάν σε κότερα εφοπλιστών και μετά μου πουλάνε παραμύθια περί «ηθικού πλεονεκτήματος» και παριστάνουν τα λαϊκά παιδιά επειδή … δεν φοράνε γραβάτα. Έλεος! Όταν επιλέγεις να είσαι δημόσιο πρόσωπο και να κυβερνήσεις αυτόν τον τόπο, το ελάχιστο που οφείλεις είναι να επιδεικνύεις αντιστοιχία λόγων και έργων, να πείθεις δηλαδή τους πάντες πως αυτά που λες και πιστεύεις τα εννοείς και τα κάνεις πρώτος πράξη. Όχι να είσαι εσύ καλοπερασάκιας στα κρυφά και δημοσίως να παίζεις θέατρο ότι κόπτεσαι για το πώς τα βγάζει πέρα ο μεροκαματιάρης που του έχεις αλλάξει τα φώτα στους φόρους.

9. Γιατί δεν μπορώ άλλο να με κοροϊδεύει το κάθε απελέκητο κούτσουρο που από τη μία μεριά βγαίνει και λέει ότι «οι πολλοί θα διοικούν και οι λίγοι θα υπακούουν» και από την άλλη λοιδωρεί και χλευάζει τα τεράστια πλήθη των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία αποκαλώντας τα «ετερόκλητο όχλο» και περιφρονεί απολύτως την εκπεφρασμένη βούληση της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού πάνω σε ένα ζήτημα που θίγει καίρια τις λεπτότερες εθνικές ευαισθησίες του.

10. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε εμπράκτως ότι νοιάζεται μόνο για την παραμονή του στην εξουσία και ότι είναι πρόθυμος να κάνει οτιδήποτε του ζητήσουν οι ξένοι προστάτες του προκειμένου να μην αποχωριστεί τις καρέκλες. Για τον λόγο αυτό ασκεί μυστική διπλωματία και ήδη έχει δώσει πολλές ενδείξεις (η δήλωση Κοτζιά ότι «δεν πρέπει να είμαστε μοναχοφάηδες» θα γραφτεί στα διπλωματικά χρονικά ως η κοτσάνα του αιώνα) ότι σκοπεύει να χαρίσει μεγάλο μέρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και της υφαλοκρηπίδας στους Τούρκους στο όνομα της δήθεν «ειρήνης και σταθερότητας στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο». Δεν κρύβει δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι έτοιμος να θυσιάσει τη μοναδική ελπίδα της Ελλάδας να σηκώσει ξανά κεφάλι μέσα στον 21ο αιώνα, χαρίζοντας τον τεράστιο φυσικό της πλούτο στον χειρότερο εχθρό της αδιαφορώντας για το αν με τον τρόπο αυτό τον ισχυροποιήσει τόσο πολύ ώστε σε λίγα χρόνια να μας ακρωτηριάσει και εδαφικά.

11. Γιατί δεν ανέχομαι πλέον να εκπροσωπείται η χώρα μου στο εξωτερικό από ανίδεους και άχρηστους ιδεοληπτικούς που δεν ξέρουν ούτε πώς να σταθούν στην ανάκρουση ενός εθνικού ύμνου, ή δεν έχουν τη στοιχειώδη ευγένεια και ανατροφή να σηκωθούν όρθιοι όταν χαιρετούν δια χειραψίας μία κυρία –όπως έκανε ο Τσίπρας με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι– ντροπιάζοντας ολόκληρο τον ελληνικό λαό με τη στάση τους.

12. Γιατί θέλω να έχω έναν πρωθυπουργό που πέρα από την πολιτική ιδεολογία του έχει συναίσθηση της πατρίδας που κυβερνά, που σέβεται το παρελθόν της , που παιδαγωγεί τον λαό με τη στάση του και τη συμπεριφορά του και αποτελεί πρότυπο μίμησης, και όχι έναν άθλιο τύπο που ξέρει μόνο να τσαμπουνάει ατάκες του Μάο διότι δεν έχει διαβάσει τίποτα άλλο στη ζωή του, που σπεύδει να υπερασπιστεί χυδαίες συμπεριφορές συνεργατών του και που εξευτελίζεται καθημερινά από τους γελοιογράφους για την ακατάσχετη ψευδολογία του και αμορφωσιά του.

13. Γιατί η εκατόμβη της πυρκαγιάς στο Μάτι απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι μόνο επικίνδυνα ανίκανοι αλλά και παλιάνθρωποι στην ψυχή. Το πρωτοφανές θράσος της Δούρου που αντί να παραιτηθεί για τις πρωτοφανείς τραγωδίες που συνέβησαν κατά τη θητεία της βγάζει κι από πάνω ξεδιάντροπα προεκλογικά σποτ για την τραγωδία στο Μάτι παριστάνοντας μπροστά στις κάμερες τη σοβαρή περιφερειάρχη ενώ πίσω απ’ αυτές χαριεντίζεται ανέμελα τραγουδώντας «μια κότα στρουμπουλή, μια όμορφη πουλάδα» σαν να ψόφησαν πέρυσι απλώς 102 σπουργίτια και να μη χάθηκαν με τον φρικτότερο τρόπο ολόκληρες οικογένειες με μικρά παιδιά, με γεμίζει αηδία και αποστροφή για αυτά τα αναίσθητα πολιτικά σκύβαλα που δεν έχουν πάνω τους ούτε ίχνος συνείδησης και ανθρωπιάς.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα