«Γιάφκα» του ΣΥΡΙΖΑ στην Τράπεζα της Ελλάδος;

Κι όμως, η κυβέρνηση θέλοντας να κατασκοπεύει τον… εχθρό Γιάννη Στουρνάρα κι επειδή προφανώς δεν πιάνουν τα… ηλεκτρονικά μέσα στο βαρύ κτίριο της οδού Αμερικής, αποφάσισε να μαθαίνει από αλλού τα νέα.

Κι όχι από κάποιον τυχαίο αλλά από τους ίδιους τους υποδιοικητές, δηλαδή τον Γ. Μουρμούρα και τον Θ. Μητράκο. Οι πληροφορίες λένε ότι οι δύο υποδιοικητές δίνουν καθημερινό «ραπόρτο» σε υπουργούς και λοιπούς παρατρεχάμενους της κυβέρνησης,

αλλά και στην… εισαγγελέα Ζωή. Ξεχνώντας ότι εργάζονται σε μια ανεξάρτητη αρχή η οποία δεν μπορεί να αποτελεί παράρτημα της κάθε κυβέρνησης ειδικά μιας κυβέρνησης που δε σέβεται απολύτως τίποτε και που παίζει βρόμικα παιχνίδια στο παρασκήνιο.

Η πλάκα είναι, όμως, κι αλλού. Εντάξει, ο Θ. Μητράκος, ήταν γνωστός Συριζαίος ή τουλάχιστον έγινε σε μια επίδειξη χαμαιλεοντισμού. Ακόμη και στις εκλογές της ΤτΕ ήταν με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και… πάτωσε, αλλά εξαργύρωσε τους αγώνες του με τη θέση του υποδιοικητή.

Αλλά ο Μουρμούρας τι δουλειά έχει με τους Συριζαίους; Αυτός δεν ήταν σύμβουλος του Σαμαρά κάποτε; Ο Σαμαράς δεν τον έκανε γνωστό εκεί που δεν τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του; Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν τον έβαλε στην ΤτΕ για να υπηρετεί την πατρίδα κι όχι τον κάθε παρατρεχάμενο; Πώς λοιπόν ο Μουρμούρας που πρέπει να χρωστάει αιώνια ευγνωμοσύνη στον Σαμαρά τώρα παίζει «αριστερά» παιχνίδια; Κι αν στη Συγγρού είναι έξαλλοι μαζί του αυτός δεν καίγεται και πολύ. Έχει μια πενταετία μπροστά του να… κάθεται και να δίνει και αναφορές στην κυβέρνηση. Ίσως να σκέφτεται ότι είναι άξιος και για διοικητής ή ακόμη παραπάνω. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνά ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς. Θα τους το ανταποδώσει η ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα