Γέφυρα αυτοδυναμίας...

Ζήλεψε φαίνεται ο Κυριάκος τον γεφυροποιό Αλέξη και είπε κι αυτός να ρίξει τις δικές του γέφυρες.

Έτσι, μετά από τις γέφυρες που έριξε σε κάτι λιμά της αριστεράς ο Τσίπρας μπας και πειστεί κανένας προοδευτικός χαχόλος και τον ψηφίσει, ο Μητσοτάκης πήρε... δραστικά μέτρα και τον αποστόμωσε με... νεοφιλελεύθερη ρελάνς.

Με την σιγουριά που του παρέχει το ολοκληρωμένο οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ όπου οι

πολίτες θα δένουν τα σκυλιά με τα λουκάνικα, καθώς και οι ξεκάθαρες θέσεις στα εθνικά θέματα μέσω των οποίων καπάρωσε τις ψήφους του πατριωτικού χώρου και ήδη Ερντογάν, Ζάεφ και Ράμα σκιάζονται, έκανε την απαραίτητη στρατηγική κίνηση που εξασφαλίζει την αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές.

Πλέον, ακόμη κι αν ο Τσίπρας κάνει 300.000 χιλιάδες ελληνοποιήσεις ή βάλει τον Πολάκη να γαβγίζει μπροστά στις κάλπες για να τρομάξουν οι ψηφοφόροι, οι κορυφαίες μεταρρυθμιστικές ικανότητες των δύο τιτάνων της πολιτικής που προέρχονται από την Δράση του Σκυλακάκη που πρώτος έφερε τον μεταρρυθμιστικό αέρα στη ΝΔ, θα μπουν ανάχωμα και θα αποτελέσουν την γέφυρα την οποία θα καβαλήσουν οι Έλληνες προσφέροντας απλόχερα την αυτοδυναμία στη ΝΔ για να σωθούν από τους κατσαπλιάδες.

Τρέμε Αλέξη. Καλύτερα να παραδώσεις από τώρα τα όπλα.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τον κύριο Μητσοτάκη τόσο για την πολιτική του δεινότητα, όσο και για τις γενναίες προσπάθειες να καταστήσει τη ΝΔ ένα αμιγώς μητσοτακικό κόμμα έπειτα από τον εξοβελισμό καραμανλικών και σαμαρικών μέσω της κάλπης.

Διότι δεν αρκεί μονάχα η αυτοδυναμία για να κυβερνήσει ένας πρωθυπουργός απρόσκοπτα. Πρέπει να ελέγχει και το κόμμα.

Αναμένουμε εναγωνίως και τις υπόλοιπες... δραστικές κινήσεις για παλινόρθωση όλης της μητσοτακικής αυλής στη Νέα Δημοκρατία.

Και μετά κατηγορείται ο Τσίπρας για προώθηση ημετέρων και αυλικών.

Ευτυχώς που δεν είναι όλοι ίδιοι...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα