«Φώφη τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής της»

15:32 3/5/2018 - Πηγή: Antinews

Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρόταση της Γεννηματά να πάμε εδώ και τώρα σε εκλογές.

Το τέταρτο σε δύναμη κόμμα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις (πίσω και από τους Χρυσαυγίτες) προσπαθεί να κάνει τι; Να δώσει το δικό της στίγμα στο πολιτικό σκηνικό; Να διαφοροποιηθεί από αυτό του Μητσοτάκη που ζητά εκλογές τα τελευταία τρία χρόνια;

Ή μήπως

βιάζεται να γίνει αντιπρόεδρος σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ;

Όλα μαζί και τίποτα, όπως ένα τίποτα είναι και η πρότασή της Γεννηματά. Εκλογές δεν μπορούν να γίνουν επειδή το θέλει η Φώφη και ο Κυριάκος. Και εκλογές τώρα τι θα σήμαινε; Οπισθοχώρηση της οικονομίας, μπλόκο στις διαπραγματεύσεις για το χρέος, τσάκισμα από τις αγορές, νέο μνημόνιο πιο σκληρό από αυτό που μας περιμένει.

Αλλά σημαίνει και κάτι άλλο. Θα δώσουμε την ευκαιρία στον Αλέξη και την παρέα του να αποδράσει; Δεν θα τον αφήσουμε να πιει το πικρό ποτήρι της ξεφτίλας που ο ίδιος δημιούργησε; Θα αθωώσουμε τα τρία χρόνια του Βαρουφάκη, του Παππά, του Τσακαλώτου, του Δραγασάκη και τόσων άλλων που θέλουν να φύγουν μια ώρα αρχύτερα για να ρίξουν την καυτή πατάτα στο άλλο κορόιδο και αυτοί να πυροβολούν από το απέναντι πεζοδρόμιο;

Εκλογές το φθινόπωρο του 2019 λοιπόν για να φάνε και οι Συριζαίοι ξύλο στις πλατείες, για να χαρούμε κι άλλο ταnonpapersτου Καρτερού, για να δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος στο εμφυλιοπολεμικό κλίμα που δημιουργούν.

Όχι, δεν πρέπει να γίνει η Φώφη το άλλοθι της απόδρασής τους και μετά τις κάλπες να επανέλθουν ως ένα ενιαίο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που θα πιάσουν τον φιλελέ Κυριάκο στον ύπνο και θα εγκαθιδρύσουν μια ακόμη δυναστεία… ΠΑΣΟΚ με άλλο περιτύλιγμα και τον Τσίπρα σε ρόλο Ανδρέα.

Ας τα αφήσει τα δήθεν η Φώφη. Το έχει σχεδιάσει καλά το κόλπο, να αντικαταστήσει το ταχύτερο τον Καμμένο επιδιώκει. Γι’ αυτό λοιπόν να γίνουν του χρόνου οι εκλογές. Για να καταλάβει ο κόσμος με τι άθλιους τύπους έχει να κάνει.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα