Φιάσκο η Eξεταστική για ΚΕΕΛΠΝΟ

Πόρισμα-οπερέτα και αυτό του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, που χρειάσθηκε να συγγράψουν μια έκθεση 156 σελίδων για να δικαιολογήσουν… τη διερεύνηση που έκαναν επί δύο περίπου χρόνια με την Εξεταστική Επιτροπή που συγκρότησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για να καταλήξουν όμως ότι υπάρχουν κάποιες «απλές ενδείξεις»,

οι οποίες όμως δεν είναι ικανές για να προτείνουν τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής εναντίον κανενός πρώην υπουργού Υγείας.

Γι’ αυτό ζητάνε τώρα από την Δικαιοσύνη να διερευνήσει περαιτέρω αυτές τις «απλές ενδείξεις» που εντόπισαν. Μια ακόμα φωτοβολίδα, που έσβησε και πάλι με κρότο για την επικοινωνιακή πολιτική του Μαξίμου.

Η επιχείρηση πολιτικής στοχοποίησης του αντιπρόεδρου της Ν.Δ. Αδωνη Γεωργιάδη κατέληξε σε Βατερλώ για τον ΣΥΡΙΖΑ αφού μη μπορώντας να του αποδώσουν κάτι ουσιαστικό, στο «διά ταύτα» τους κατέληξαν στο ενδεχόμενο αδίκημα της «ηθικής αυτουργίας», που μπορεί να έχει τελέσει για τις προσλήψεις συμβασιούχων που έγιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ, την «υπέρογκη» διαφημιστική δαπάνη του Οργανισμού μέχρι και «για όλα τα αδικήματα σε βάρος διοικητικών υπαλλήλων» που είχαν συστήσει συμμορία…

Απάντηση μέσω twitter

Ανίσχυρες και έωλες διαπιστώσεις που έκαναν τον κ. Γεωργιάδη να γράψει στο twitter ότι «μετά από σχεδόν δύο χρόνια οι κατηγορίες εναντίον μου είναι: “ενδεχόμενες αποχρώσες ενδείξεις για ηθική αυτουργία σε πλημμελήματα…”. Φοβερό πόρισμα»! και δήλωσε πως δίνει αμέσως εντολή στους δικηγόρους του προκειμένου να ετοιμάσουν μήνυση για κατάχρηση εξουσίας και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ίδιο μήκος και η Ν.Δ. με δηλώσεις της εκπροσώπου της Μαρίας Σπυράκη που μίλησε για «φιάσκο πάνω στο φιάσκο». Η αμηχανία, ακόμα και τον ίδιων των βουλευτών – μελών του ΣΥΡΙΖΑ για την άδοξη κατάληξη που είχε όλη αυτή η υπόθεση φάνηκε εύγλωττα στις δηλώσεις που έκανε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό « Στο Κόκκινο», και ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής και βουλευτής της πλειοψηφίας Αντώνης Μπαλωμενάκης, που όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει εάν τελικά αυτό που βρήκαν κατά του Αδωνη Γεωργιάδη είναι ότι απέσπασε στο γραφείο του στο υπουργείο κάποιους υπαλλήλους από τους 23 συμβασιούχους του ΚΕΕΛΠΝΟ, είπε «…μάλιστα, αυτό εμείς βρήκαμε, τι έπρεπε, να το κρύψουμε;»!

«Παραδικαστικό κύκλωμα»

Παρατεταμένα πολιτικά παιχνίδια… του Μαξίμου, με σκανδαλολογίες και λάσπη σε αντιπάλους με φόντο τη Δικαιοσύνη, που έκαναν χθες τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο να πει ευθέως ότι «η κυβέρνηση λειτουργεί πλέον ως παραδικαστικό κύκλωμα» και να κάνει λόγο για επιχείρηση «χειραγώγησης της Δικαιοσύνης».

Ανθρακες ο θησαυρός… των «αποκαλύψεων» των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι και οι αναφορές για τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς και εκεί δεν βρήκαν ικανές αποδείξεις για την τέλεση αξιόποινης πράξης. Απλά του καταλογίζουν πρόδηλες πολιτικές ευθύνες για τη σύμβαση ΚΕΕΛΠΝΟΟΚΑΝΑ και ζητούν από τη Δικαιοσύνη να διερευνήσει περαιτέρω εάν υπάρχουν και ποινικές ευθύνες για την υπόθεση αυτή.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα