Εξέλιξη – «σοκ» για τη 12χρονη: Διαψεύδει τον Θεοδωρικάκο ο όμιλος Μαρινάκη; Ήξερε ο Μίχος ότι παρακολουθείτο;

Του Mr Don’t Look Up

Νέα δεδομένα φαίνεται ότι βάζει στην υπόθεση του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου και της εκπόρνευσης της 12χρονης η ανακοίνωση του ομίλου «Alter Ego» (του κ. Βαγ. Μαρινάκη) με αφορμή την απόλυση από την εφημερίδα «Το Βήμα» του γιου του 53χρονου. Μέσω της ανακοίνωσης φαίνεται να διαψεύδεται ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Τ. Θεοδωρικάκος ο οποίος, μετά τα ερωτήματα Σπίρτζη (ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει αν γνώριζε το «τέρας

του Κολωνού», πριν συλληφθεί, ότι ήταν στο «στόχαστρο» της Αστυνομίας) έσπευσε να υποστηρίξει πως όλα είναι «καλώς καμωμένα» και επί της ουσίας ότι ο 53χρονος δεν είχε καμία «εσωτερική» ενημέρωση ώστε να έχει τον χρόνο για να εξαφανίσει σημαντικά στοιχεία, που θα οδηγούσαν στη συγκάλυψη της εγκληματικής δράσης του.

Η ανακοίνωση του ομίλου Μαρινάκη ήρθε ως αποτέλεσμα της ανάρτησης που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του 53χρονου, λίγο μετά την απόλυσή του από «Το Βήμα». Ο Παναγιώτης Μίχος, γιος του κατηγορούμενου για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας “Το Βήμα” με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου. Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του “Βήματος”. Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό! Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη “σκοτώνοντας”, απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Alter Ego: Ο γιος του 53χρονου αποδέχθηκε ότι γνώριζε από πριν

Οι αιχμές που άφησε ο γιος του 53χρονου κατηγορούμενου για παιδοβιασμό δεν έμειναν αναπάντητες από τον όμιλο Μαρινάκη, σε ανακοίνωση του οποίου αναφέρεται: «Δεν πήραμε αβασάνιστα, ούτε ελαφρά τη καρδία, την απόφαση διακοπής της συνεργασίας μας με τον κ. Παναγιώτη Μίχο. Σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και δε δεχόμαστε λογικές ισοπεδωτικού στιγματισμού ανθρώπων με κριτήριο την οικογενειακή σχέση».

«Σε αυτό το πλαίσιο, του ζητήσαμε ευλόγως να μείνει στο περιθώριο, μέχρις ότου διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του ο όμιλος Atler Ego και «πετά μια βόμβα» υπογραμμίζοντας: «Και τούτο γιατί ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης»!!

Άρα, αν γνώριζε ο γιος, πώς γίνεται να μην ήξερε ο 53χρονος;

Τι λέει, δηλαδή, πολύ απλά ο όμιλος Μαρινάκη; Ότι ο γιος του 53χρονου αποδέχθηκε -ο ίδιος- ότι γνώριζε αρκετές εβδομάδες πριν για την εγκληματική δράση του πατέρα του.

Άρα, εάν σύμφωνα με τον όμιλο «Alter Ego» ο Παν. Μίχος ήξερε εδώ και αρκετό καιρό τα όσα έπραττε ο πατέρας του, τότε η κοινή λογική λέει ότι και ο κατηγορούμενος παιδεραστής είναι βέβαιο ότι γνώριζε και ο ίδιος πως βρισκόταν στο «στόχαστρο» των αρχών.

Εάν αυτό ισχύει, τότε αφενός ενισχύονται οι υποψίες για σχέσεις που φημολογείται ότι είχε ο Ηλίας Μίχος με στελέχη του αστυνομικού τμήματος της περιοχής του (όπως έχουν δηλώσει «on camera» και αρκετοί από τους κατοίκους του Κολωνού), αφετέρου μοιάζουν να διαψεύδονται ουσιαστικά τα όσα έχει υποστηρίζει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Τάκης Θεοδωρικάκος επισημαίνοντας ότι οι έρευνες από την αρχή διεξάγονται «με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα».

Σημειώνεται ότι ο κ. Χρήστος Σπίρτζης είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, πριν από 2 ημέρες, ότι «πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο, ο οποίος εκτός από διασυνδέσεις με τη ΝΔ και το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αποτελούσε προνομιακό προμηθευτή του Δημοσίου με απευθείας αναθέσεις, ειδικά από το Υπουργείο Υγείας στο διάστημα 2011 ως 2014» και είχε ζητήσει από τον κ. Θεοδωρικάκο να διευκρινίσει: Ποιες οι σχέσεις του 53χρονου παιδοβιαστή με τον διοικητή του ΑΤ Κολωνού;

Και η πρώην (πλέον) σύζυγος του 53χρονου επιβεβαιώνει ότι γνώριζαν πριν τη σύλληψη

Η εύλογη υποψία ότι ο 53χρονος κατηγορούμενος παιδοβιαστής ήξερε πριν ακόμη τον «τσιμπήσουν» πως ήταν στο «μικροσκόπιο» των αρχών φαίνεται ότι προκύπτει και από τη δήλωση στην οποία προχώρησε πριν από λίγες ώρες η πρώην σύζυγός του κυρία Ελισάβετ Λέκκα. Η κυρία Λέκκα μέχρι πρότινος κατείχε θέση διαμερισματικής συμβούλου στην 4η δημοτική κοινότητα Αθηναίων, δίπλα στον δήμαρχο Παύλο Μπακογιάννη και ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου. Ωστόσο, μετά τις εξελίξεις απομακρύνθηκε με απόφαση του δημάρχου και διεγράφη από τη δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά».

Αν και η πρώην σύζυγος του 53χρονου (κατά δήλωσή της πήραν διαζύγιο μόλις έφτασε στα αυτιά της η δράση του και συγκεκριμένα μια ημέρα μετά, στις 4 Σεπτεμβρίου) υποστηρίζει ότι τόσο η ίδια, όσο και ο γιος της δε γνώριζαν την εγκληματική δράση του Ηλία Μίχου, την ίδια στιγμή επιβεβαιώνει ότι είχε ενημερωθεί από τη μητέρα της 12χρονης για τα όσα εφιαλτικά γεγονότα διαδραματίζονταν, πριν ο κατηγορούμενος συλληφθεί.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή της αν και τονίζει ότι τόσο η ίδια όσο και το παιδί της δε γνώριζαν και δεν είχαν καμία σχέση με τις πράξεις του Ηλία Μίχου, αναφέρει ότι ενημερώθηκε για τα όσα συνέβαιναν στις 3 Σεπτεμβρίου από τη μητέρα της 12χρονης, η οποία την ίδια ημέρα έκανε και τη σχετική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού. Άρα, η εγκληματική δράση του μέχρι τότε συζύγου της, ήταν γνωστή στην ίδια (ενδεχομένως και στον γιο της, αλλά και στον κατηγορούμενο) αρκετές ημέρες πριν τη σύλληψή του.

Μάλιστα, η κυρία Λέκκα αναφέρει ότι μόλις ενημερώθηκε από τη μητέρα της ανήλικης, απαίτησε από τον Ηλία Μίχο να φύγει από το σπίτι, όπως και αυτός έπραξε. Και την αμέσως επόμενη ημέρα πήραν συναινετικό διαζύγιο.

Τι σημαίνει, όμως, αυτό; Συμπεραίνεται βάσει της δήλωσής της ότι αν και γνώριζε, πλέον, την εγκληματική δράση του πρώην, πλέον, συζύγου της, καμία κίνηση δεν έκανε για να απευθυνθεί στις Αρχές και να καταγγείλει τα όσα καταλόγιζε η μητέρα της 12χρονης στον Ηλία Μίχο. Το μοναδικό ξεκάθαρο γεγονός είναι ότι πριν πάρει διαστάσεις το θέμα, έσπευσε να χωρίσει από τον 53χρονο με τον οποίο, όπως η ίδια αναφέρει, συνέχιζαν να συγκατοικούν τα τελευταία 3 χρόνια, αν και ήταν σε ουσιαστική διάσταση από τριετίας.

Αμείλικτα ερωτήματα αναζητούν εδώ και τώρα πλήρεις απαντήσεις

Με βάση αυτά τα δεδομένα και κυρίως όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του ομίλου «Alter Ego», τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αμείλικτα και αναζητούν εδώ και τώρα απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Και για να μην υπάρχουν «σκιές» σε μια περίοδο έντονης αμφισβήτησης των θεσμών από ένα σημαντικό τμήμα της κοινωνίας, θα πρέπει οι αρμόδιοι άμεσα να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις. Ειδικά μετά την υπόθεση Λιγνάδη, που αποτελεί έναν «λεκέ» που δε θα σβήσει ποτέ για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, περιθώρια για «ήξεις αφίξεις» τοποθετήσεις -στην προκειμένη, για αυτό το μείζονος κοινωνικής σημασίας γεγονός- θα λειτουργήσουν σαν «λάδι στη φωτιά» της κοινωνικής οργής, σε μια χώρα που καθημερινά οι ειδήσεις κατακλύζονται από δολοφονίες, βιασμούς, ξυλοδαρμούς, εκβιασμούς και κάθε λογής φαινόμενα σήψης.

The post Εξέλιξη – «σοκ» για τη 12χρονη: Διαψεύδει τον Θεοδωρικάκο ο όμιλος Μαρινάκη; Ήξερε ο Μίχος ότι παρακολουθείτο; appeared first on antinews.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Εξέλιξη –, 12χρονη, Διαψεύδει, Θεοδωρικάκο, Μαρινάκη Ήξερε, Μίχος,exelixi –, 12chroni, diapsevdei, theodorikako, marinaki ixere, michos