Εξευτελισμός... μέχρι τέλους

14:21 9/3/2018 - Πηγή: Antinews

Όταν έσκασε η σκευωρία κατά του Σαμαρά, ο Τσίπρας και η παρέα του νόμιζαν ότι θα τρομοκρατηθεί και θα κρυφτεί. Θεωρούσαν ότι είχαν να κάνουν με έναν αστούλη ο οποίος θα σκιάζονταν από... τα δόντια της αριστεράς και θα κρυβόταν στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Αυταπατήθηκαν για μία ακόμη φορά.

Αποδείχτηκε ότι όχι μόνο δεν κρύφτηκε, αλλά αντεπιτέθηκε παίρνοντάς τους και τα σκαλπ.

Προφανώς δεν τον διάβασαν καλά προτού του επιτεθούν.

Δεν ήξεραν ότι είναι και του σαλονιού και του λιμανιού. Κι όταν το διαπίστωσαν ήταν αργά.

Ο πανικός τους φάνηκε μετά από την ομιλία του στη Βουλή όπου κυριολεκτικά ξήλωσε το στημένο κατηγορητήριο, αποκάλυψε όλες τις βρώμικες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για την ενορχήστρωση της σκευωρίας και υποσχέθηκε ότι θα λογοδοτήσουν μέχρι τέλους για τα εγκλήματά τους.

Συνέπεια της αντεπίθεσης Σαμαρά ήταν να αντικρίσουμε έναν έντρομο πρωθυπουργό, όπου από εκεί που υποτίθεται ότι θα ξεσκέπαζε με λεπτομέρειες τον χρηματισμό του από τη Novartis, απλώς ψέλλισε κάτι περί πολιτικής ευθύνης. Κοινώς, πανωλεθρία.

Αυτό όμως που τρομοκράτησε τον λαοπλάνο περισσότερο ήταν ότι πίσω από την αντίσταση Σαμαρά συντάχθηκαν και οι υπόλοιποι... εμπλεκόμενοι με αποτέλεσμα το σφυροκόπημα να είναι ανηλεές, δίχως να του αφήνει περιθώρια ελιγμών.

Κάτι που φάνηκε από την επιχείρηση λάσπης κατά του Σαμαρά που ξέσπασε αμέσως μετά από τα «πληρωμένα πιστόλια» του Μαξίμου, η οποία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Φυσικά το μόνο που κατάφεραν και καταφέρνουν είναι απλώς να αποδεικνύουν πόσο τους έτσουξε ο Σαμαράς.

Πάρτε για παράδειγμα την αντίδραση των κατσαπλιάδων σχετικά με το προχθεσινό άρθρο του πρώην πρωθυπουργού στους Financial Times, οπού τους κατηγορεί ευθέως για υπονόμευση της Δημοκρατίας και προσπάθεια εγκαθίδρυσης καθεστώτος... Μαδούρο.

Αντί να μην ασχοληθούν καν, από μόνοι τους το έκαναν πρώτο θέμα. Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ όπου τον στόλιζε με διάφορα κοσμητικά επίθετα, με τις κυβερνητικές προπαγανδιστικές φυλλάδες να παίρνουν τη σκυτάλη συνεχίζοντας το... θεάρεστο έργο της λασπολογίας.

Απαντώντας στις λάσπες της κυβέρνησης, συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά ανέφεραν ότι η σκευωρία, θα αποκαλυφθεί και διεθνώς, αρέσει δεν αρέσει στον κ. Τσίπρα.

Τους προτείνουμε επίσης να τους στείλουν και λουλούδια για την διαφήμιση που τους έκαναν.

Με την ηλίθια αντίδρασή τους, πλέον όλη η επικράτεια γνωρίζει ότι ο Σαμαράς τους ξεβράκωσε εξ ου και οι βρώμικες επιθέσεις.

Πάλι την πάτησαν οι ολετήρες. Όχι τίποτε άλλο, τους προειδοποίησε ότι θα τους πάει μέχρι τέλους. Δεν τον πίστεψαν. Ας πρόσεχαν.

Που να δείτε τι ακολουθεί σύντροφοι. Τώρα απλώς σας κάνει πλάκα με τα πιόνια... Και ο νοών νοείτω.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα