Έβαλαν τους (γερό)λυκους του ΠΑΣΟΚ να φυλάνε τα πρόβατα στο Ραδιομέγαρο

Έσπευσε το περιβάλλον του υφυπουργού για τη δημόσια Ραδιοτηλεόραση να δηλώσει ότι όλα βαίνουν καλώς στο Ραδιομέγαρο, λίγες ώρες μετά την ανάκτηση του κτιρίου από αστυνομικές δυνάμεις πριν από 15 ημέρες. Ωστόσο μια δεύτερη, πιο προσεκτική ματιά, διαπιστώνει ένα μικρό ρημαδιό στην Αγία Παρασκευή από την 5μηνη κατάληψη στην οποία συνέβαλαν οι ατελέσφορες μαξιμαλιστικές διαπραγματεύσεις του υφυπουργού Π.Καψή με τους συνδικαλιστές: Παραβιασμένα λουκέτα, ορθάνοιχτα γραφεία, πειραγμένα μηχανήματα από άσχετους…. Μπορεί κλοπές ή βλάβες και καταστροφές να μην έχουν διαπιστωθεί

ακόμη, ωστόσο και να έχουν διενεργηθεί, είναι με μαθηματική ακρίβεια βέβαιο ότι δεν θα ανακοινωθούν. Για ευνόητους λόγους τακτικής.

Άλλωστε πρωτοπαλίκαρο της εκκαθάρισης και παράδοσης του «υλικού» ανέλαβε ο γνωστός για τα φρονήματά του Αρίστων Κοντιζάς – εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΕΡΤ, επί αμαρτωλής διοικήσεως Χρήστου Παναγόπουλου, συνεπικουρούμενος από τους Κώστα Μητρόπουλο, Παναγιώτη Καραντία, Νίκο Αμουτζά και Κρέοντα Καναβά αλλά και τον γνωστό και μη εξαιρετέο πάλαι «πράσινο» και νυν multicolore Βασίλη Αλεξόπουλο (πρώην διευθυντής Μουσείου – Αρχείου της ΕΡΤ) και κουμπάρος του ΠΑΝ ΠΑΝ υποψηφίου με τη ΔΗΜΑΡ (πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ).

Εντωμεταξύ με τη γνωστή προχειρότητα της πατέντας «ΔΤ» ετοιμάζεται μετά τις 15 Δεκεμβρίου ο έτερος σταθμός της μεταβατικής κρατικής ραδιοφωνίας και θα αποτελεί τη συνέχεια της ΕΡΑ Σπορ 101.8. Το αθλητικό ραδιόφωνο της ΔΤ θα έχει έδρα το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ενώ μοναδική εγγύηση μέχρι στιγμής συνιστά ότι επικεφαλής μέχρι νεωτέρας έχει τεθεί ο Βαγγέλης Ιωάννου.

Keywords
Τυχαία Θέματα