Ετοιμάζει "μαραθώνιες βόμβες" ο Ψινάκης

Εκπλήξεις και βόμβες ετοιμάζει ο Ηλίας Ψινάκης μέσα στους επόμενους μήνες με την ιδιότητα πάντα του δημάρχου Μαραθώνα. Ο γνωστός μάνατζερ που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα τον περασμένο Μάϊο με συντριπτική πλειοψηφία είναι πλέον έτοιμος , μετά από αυτό το διάστημα προσαρμογής, να κάνει το πρώτο μπαμ που θα είναι και ιδιαίτερα ηχηρό.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Ηλίας Ψινάκης ετοιμάζεται να θεσπίσει το «Μαραθωνόσημο» , μια εισφορά προς τον ιστορικό δήμο που απευθύνεται σε διοργανωτές Μαραθωνίων δρόμων και κυρίως βέβαια στους διοργανωτές του ΣΕΓΑΣ που κάνουν τον μεγάλο μαραθώνιο της Αθήνας κάθε χρόνο με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων.

Ο γνωστός μάνατζερ έχει πολλές φορές αναφερθεί , σε αποστροφές του λόγου του, στην αναγκαιότητα ο Δήμος που εκπροσωπεί να έχει συμμετοχή σε ανάλογες διοργανώσεις αφού "από εκείνον ξεκίνησαν όλα" και τώρα είναι έτοιμος να επανέλθει με έργα κι όχι λόγια.

Τα σχέδια του Ηλία Ψινάκη έχουν γίνει αντιληπτά στην ομοσπονδία του στίβου και δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν χαίρονται και ιδιαίτερα πλέον όταν τον βλέπουν σε κάθε εκδήλωση. Από την άλλη όμως προετοιμάζονται για το σοβαρό πλέον ενδεχόμενο να διαπραγματευτούν στο ίδιο τραπέζι με τον ίδιο για το πολύ πετυχημένο «προϊόν» που λέγεται Μαραθώνιος της Αθήνας.

Σε λίγες μέρες η αντίστροφη μέτρηση του «Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας 2015» θα ξεκινήσει με το άνοιγμα των εγγραφών και είναι πολύ πιθανό μαζί να αποκαλυφθούν και τα σχέδια του Ηλία Ψινάκη . Ίδωμεν...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords