Επιτίθενται στον Τόσκα επειδή έκανε το αυτονόητο

Πραγματικά όταν είναι αναγκασμένοι οι σοβαροί άνθρωποι να μιλήσουν για τα αυτονόητα, τότε οι λέξεις χάνουν το νόημά τους και η χώρα δείχνει να μην έχει καμιά τύχη.

Ένα ακόμη αυτονόητο θέμα είναι αυτό των καταλήψεων κτιρίων από μπαχαλάκηδες, από κουκουλοφόρους, από αλληλέγγυους αλλά και από τους ίδιους τους μετανάστες. Δεκάδες κτίρια είναι στον έλεγχο διάφορων τύπων που κανείς δεν ξέρει που κρατάει η σκούφια τους. Και δεν φτάνει που η Αστυνομία δεν τολμά να πλησιάσει ή παίρνει εντολή να μην το κάνει, όταν το κάνει της επιτίθενται οι ψευτοαριστεροί και ψευτοπροοδευτικοί.

Καλή ώρα ο βουλευτής Καραγιαννόπουλος που επιτέθηκε στον Τόσκα για την επιχείρηση εκκένωσης κτιρίων αλλά και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ που θεωρεί τις καταλήψεις... δημοκρατικό δικαίωμα, δηλαδή μπορούν όσοι θέλουν να μπουκάρουν και να κάνουν ό,τι γουστάρουν.

Κατειλημμένο είναι ακόμη και κτίριο του Πολυτεχνείου το οποίο έχει μετατραπεί σε ορμητήριο μπαχαλάκηδων που κάνουν εφόδους κάθε Παρασκευή εναντίον των αστυνομικών στα Εξάρχεια. Σε άλλο κτίριο έχουν μπει πάνω από 100 μετανάστες ενώ υπάρχουν και σε άλλα δημόσια κτίρια... hot spot άτυπα και υπό την ανοχή της πολιτείας.

Είναι προφανές ότι βρίσκουν και τα κάνουν. Ότι η ανοχή είναι αυτή που τους δίνει το πάτημα για να δημιουργούν νέες... Βίλες Αμαλίες και μάλιστα να θεωρούν αυτονόητο δικαίωμά τους να εισβάλουν σε ξένη περιουσία.

Από που κι ως που π.χ. είναι δικαίωμά τους να εισβάλουν στο Πολυτεχνείο και να μην έχει δικαίωμα η Αστυνομία να τους πετάει έξω με τις κλωτσιές; Πώς μπορεί να μπουκάρουν σε κτίρια του δημοσίου, των ταμείων ή ακόμη και ιδιωτών και να τα μετατρέπουν σε στέκια μεταναστών κι όχι μόνο;

Έχουν ρεύμα αυτά τα κτίρια; Υπάρχει κάποιος που θα ειδοποιήσει τις αρχές να κάνουν αυτά που ορίζει ο νόμος; Η κυβέρνηση γιατί επιτρέπει τέτοιες καταστάσεις και μόνο υπό την πίεση τοπικών φορέων παρεμβαίνει κατά το δοκούν;

Και τέλος, πώς είναι δυνατόν να ανέχεται η κυβέρνηση βουλευτές και κόμμα να επιτίθενται σε όσους λένε το αυτονόητο. Ότι δηλαδή οι δημόσιοι χώροι δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε του κάθε ανόητου μπάχαλου.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα