Εισβολή Ρουβίκωνα σε εκδήλωση με ομιλητή τον Ευ. Τσακαλώτο

Εισβολή στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο όπου μιλούσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στο πλαίσιο εκδήλωσης της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν μέλη της συλλογικότητας "Ρουβίκωνας".

Μια ομάδα περίπου 15 ατόμων πέταξε φέιγ βολάν και φώναξε συνθήματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Εν τω μεταξύ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές μελών του

"Ρουβίκωνα". Τα άτομα αυτά οδηγούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η εκδήλωση δεν διεκόπη και ο υπουργός συνέχισε την ομιλία του λέγοντας: "Τώρα που τελείωσε ο διάλογος με τους συντρόφους μπορούμε να συνεχίσουμε".

Σε μακροσκελή ανάρτησή του σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου ο "Ρουβίκωνας" κατηγορεί την κυβέρνηση για τις πολιτικές της στα εργασιακά, στο κράτος πρόνοιας και σε ό,τι αφορά τις τράπεζες.

"ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Ο ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα επιτελεία" καταλήγει η προκήρυξη των αντιεξουσιαστών.

ΝΔ: Χαιρετίζουμε την απόφαση της κυβέρνησης να μην παρενοχλεί ο Ρουβίκωνας το κόμμα

"Αναρωτιόμαστε γιατί έγιναν προσαγωγές μετά τον 'ακτιβισμό' του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία μιλούσε ο κ. Τσακαλώτος", αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι "σε ανάλογες 'ακτιβιστικές ενέργειες' στη Βουλή, σε Πρεσβείες ακόμη και στο Πεντάγωνο, οι συγκεκριμένοι έφευγαν ανενόχλητοι, ενίοτε χρησιμοποιώντας τα περιπολικά ως ταξί, κατ’ εντολή του κ. Βούτση".

"Σε κάθε περίπτωση, χαιρετίζουμε την απόφαση της κυβέρνησης να μην παρενοχλεί ο Ρουβίκωνας το κόμμα και της ευχόμαστε να συνειδητοποιήσει ότι ο νόμος δεν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο όταν θίγεται ο ΣΥΡΙΖA", καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Πηγή:capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα