ΔΟΛ : μάζευε και ας είναι και ρόγες

21:38 7/5/2014 - Πηγή: Antinews

Τον οβολό των υποψηφίων για λίγη διαδικτυακή προβολή εκλιπαρεί μέσω καταχώρησης στα ΝΕΑ, ο ΔΟΛ ζητώντας 50 ευρώ για να προβάλει εν όψει των εκλογών τους υποψήφιους. Σημειώστε ότι στο 50αρικάκι συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ.

Ο Χρήστος Μεμής, Νο2 στον ΔΟΛ μετά τον Σταύρο Ψυχάρη

Σε απόλυτο υπερδιευθυντή ανέδειξε ο

Σταύρος Ψυχάρης τον Χρήστο Μεμή (διευθυντής εφημερίδας «Τα Νέα») στον ΔΟΛ ο οποίος γίνεται γενικός διευθυντής μέσων ενημέρωσης του οργανισμού.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής,ουσιαστικά, θα προσπαθήσει να ενοποιήσει όλο το περιεχόμενο και την εικόνα του ΔΟΛ σε όλα τα μέσα και να συντονίσει Ιντερνέτ και εφημερίδες του οργανισμού.

Σε ότι αφορά την διεύθυνση των ΝΕΩΝ υπάρχουν δύο σενάρια: Το πρώτο (που φέρεται να προτείνει ο Χρήστος Μεμής) είναι οι Νότης Παπαδόπουλος και Στέφανος Τζανάκης να παραμείνουν διευθυντές σύνταξης χωρίς να αναπληρωθεί η θέση του διευθυντή και το άλλο (που προτείνει ο Σταύρος Ψυχάρης) να αναλάβει ένας εκ των δύο διευθυντής ενώ σαν για τη θέση του διευθυντή, σε περίπτωση που υπάρξει, ακούγεται το όνομα του συντάκτη και αρθρογράφου της εφημερίδας Δημήτρη Μητρόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα