Δημόσια διαβούλευση … υπουργοποιήσιμων!!!

Στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου είχαμε το εφεύρημα της… δημόσιας διαβούλευσης των στελεχών της κρατικής μηχανής που είχε ως αποτέλεσμα το να μείνει ακέφαλη η κρατική μηχανή για έξι μήνες. Σήμερα, στην κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά παρατηρείτε κάτι αντίστοιχο: τη δημόσια διαβούλευση για υπουργικές θέσεις. Ο γνωστός εφοπλιστής Γιώργος Βερνίκος,

δέχτηκε τηλεφώνημα να αναλάβει υπουργείο και ανέβασε την πρόταση στο Facebook για να ζητήσει τη γνώμη των πολιτών. «Αγαπητοί μου φίλοι μου ζήτησαν να συμμετάσχω στην Κυβέρνηση. Ποια είναι η άποψη σας;» έγραψε ο κ. Βερνίκος και τα σχόλια των φίλων του έχουν ξεπεράσει ήδη τα 100 και έπεται συνέχεια.

Εκτός των άλλων αποτελεί καψόνι για τους πολιτικούς που περιμένουν εναγωνίως πάνω από το τηλέφωνο, την ειδοποίηση από τον Αντώνη Σαμαρά .

Κατά τα άλλα οι κακές συνήθεις του παρελθόντος βγάζουν πλέον μάτι. Με ευθύνη κυρίως των κ. Βενιζέλου και Κουβέλη δυο μέρες τώρα γράφονται και σβήνονται ονόματα υπουργών, δημοσιεύονται ονόματα , δίνουν συγχαρητήρια και ακολουθούν … συλλυπητήρια σε φερέλπιδες υπουργοποιήσιμους καθώς όλα αλλάζουν ώρα με την ώρα. Μια εικόνα που δεν τιμά κανέναν και σηματοδοτεί μια κακή αρχή. Επειδή επιβεβαιώνει αυτό που επισημάναμε από την αρχή. Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έχουν να ασχοληθούν με τα προβλήματα επιβίωσής τους και γι αυτό θα τραβάνε συνεχώς το χαλί κάτω από τον Σαμαρά. Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι θέλουν να σώσουν την πατρίδα γι αυτό δέχθηκαν να μπουν στην κυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα