Δήμιος της Λίβερπουλ ο Μουρίνιο

Δήμιος της Λίβερπουλ αποδείχθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο και το πρωτάθλημα Αγγλίας δεν είναι πλέον στα χέρια της. Ο Πορτογάλος οδήγησε την Τσέλσι σε μεγαλειώδη νίκη 0-2 μέσα στο Άνφιλντ και έχρισε την Μάντσεστερ Σίτι μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Λίβερπουλ στον πλέον σημαντικό αγώνα της σεζόν και τελευταίο με μεγάλο βαθμό δυσκολίας στο πρόγραμμά της στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων και πέταξε απο πάνω της το βαρύτιμο τρόπαιο. Τραγική ειρωνεία το λάθος

που έκανε ο αρχηγός Στίβεν Τζέραρντ στο 45΄και κόστισε το πρώτο γκολ που ήρθε από τον Μπα , ενώ το 0-2 σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουίλαν.

Άριστα στημένη η Τσέλσι του Μουρίνιο κατάφερε να ανακρούσει κάθε επιθετική καταιγίδα που εξαπέλυσαν οι «κόκκινοι» και να κάνει ακόμη πιο μισητό τον Πορτογάλο στις τάξεις των οπαδών της Λίβεπουλ.

Έτσι το τρόπαιο πλέον βρίσκεται στα χέρια της Μάντσεστερ Σίτι που με νίκες στα υπόλοιπα τρια παιχνίδια το παίρνει στα γραφεία της. Από την άλλη η Τσέλσι δεν μπορεί να αρκεστεί σε νίκες που θα πετύχει η ίδια αλλα και στραβοπατήματα των Λίβερπουλ, Σίτι προκειμένου να πιάσει τόπο η νίκη της.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα