Διεξαγωγή Κεντρικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ, στις 18 Νοεμβρίου, ζητάει ο Απ. Τζιτζικώστας

Επιστολή προς τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκο, αλλά και προς τους συνυποψηφίους τους, απέστειλε σήμερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας, με την οποία ζητάει να διεξαχθεί τουλάχιστον μία Κεντρική Συνδιάσκεψη του κόμματος, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει ο κ. Τζιτζικώστας στην επιστολή του, «ο διάλογος θα βοηθήσει, τόσο στην καλύτερη παρουσίαση των θέσεων των υποψηφίων, όσο και στην τόνωση του ενδιαφέροντος για τις εσωκομματικές μας διαδικασίες».

Συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα επισημαίνουν

πως ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, από την αρχή, έχει ζητήσει τη διεξαγωγή πέντε θεματικών εκδηλώσεων, οι οποίες μπορούν, όπως σημειώνει ο ίδιος στην επιστολή, να ενσωματωθούν στο πλαίσιο της Κεντρικής Συνδιάσκεψης.

Συμφωνεί με την διοργάνωση κομματικής συνδιάσκεψης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με δήλωσή του υπενθυμίζει ότι εξαρχής είχε προτείνει τη διεξαγωγή δύο συνδιασκέψεων, στις οποίες με βάση το καταστατικό θα μετέχουν οι νομαρχιακές συνελεύσεις και τα κομματικά στελέχη της ΝΔ.

«Έστω και με καθυστέρηση χαίρομαι που ένας εκ των υποψηφίων αποδέχεται μέρος της πρότασής μας», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος σε σχετική τοποθέτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα. «Συμφωνώ και αναμένω ο αρμόδιος να καλέσει τους εκπροσώπους των υποψηφίων για τα τεχνικά θέματα και τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης», συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Πηγή:e-typos.com

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα