Διαστάσεις ντέρμπι κορυφής παίρνει η κόντρα ΑΕΚ- ΣΥΡΙΖΑ

16:57 9/1/2015 - Πηγή: Antinews

Τα πανό στο γήπεδο ,τα συνθήματα στις εξέδρες και στο φινάλε η δήλωση Μελισσανίδη έκαναν και τον πιο αδαή να καταλάβει ότι η κόντρα ΑΕΚ- ΣΥΡΙΖΑ παίρνει διαστάσεις ντέρμπι κορυφής μέχρι τις εκλογές.

Μετά τα δεκάδες επεισόδια με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Χαλκιδόνας , μετά την επίσκεψη των παλαιμάχων στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα και τις δηλώσεις του Διευθυντή της Αυγής ήρθε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά

την επιβλητική εμφάνιση της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου να μιλήσει έξω από τα δόντια στέλνοντας μηνύματα στους έχοντες και κατέχοντες : «Η ΑΕΚ θα φτιάξει γήπεδο, είτε την πολεμούν είτε όχι. Είτε ο δήμαρχος δεν το θέλει είτε ο Πάπας της Ρώμης, εμείς θα το φτιάξουμε. Όσος πόλεμος και να γίνεται κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει. Εμείς θέλουμε να το κατασκευάσουμε στο χωράφι μας και τίποτε άλλο. Όσο καλή ομάδα και αν δημιουργήσει η ΑΕΚ, δεν έχει μέλλον χωρίς δικό της γήπεδο. Υποσχέσεις ακούμε, αλλά θα φανεί».

Σε ανάλογο κλίμα και τα πανό που κρεμάστηκαν στα κάγκελα του ΟΑΚΑ στο Κύπελλο με τον Ατρόμητο όπου έδωσαν το παρών περισσότεροι από 16.000 κιτρινόμαυροι οπαδοί: «Το γήπεδο στηρίζουμε κι ανάλογα ψηφίζουμε» αλλά και «Μαύρο στο ΣΥΝοθύλευμα της υποκρισίας και της Ρουφιανιάς .Γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια Λευτερία στην ΑΕΚ».

Ο προεκλογικός αγώνας μόλις ξεκίνησε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα