“Διαγωνισμός” εντυπώσεων από Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ

Φωτο: "Έθνος"

Διαγωνισμός εντυπώσεων από τη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα ακόμα πεντάλεπτο φθηνής, μικροκομματικής «δημοσιότητας»..! Η συζήτηση; Στο υψηλότερο επίπεδο πεζοδρομίου…!!

Όλα άρχισαν όταν ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Γρ. Πετράκος, κατήγγειλε ότι στελέχη

της Χρυσής Αυγής τηλεφωνούσαν από τηλέφωνα της Βουλής και “απειλούσαν” κόσμο που θέλει να διαδηλώσει το Σάββατο στην Καλαμάτα. Παίρνοντας το λόγο ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης του απάντησε: «Εσείς είστε οι δολοφόνοι και αυτοί που καίνε την Αθήνα. Που τα είδατε αυτά για τα τηλέφωνα της Βουλής; Πριν από ένα μήνα στην Καλαμάτα ο Πετράκος με εκατό άπλυτους μας φώναξε ΕΑΜ-ΕΛΑΣ- Μελιγαλάς. Ε, και εμείς τους φωνάξαμε : “Στο Βίτσι και στο Γράμμο σας βάλαμε στην άμμο”…!

Από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν με αποτέλεσμα ο Κουκούτσης να απευθυνθεί ονομαστικά στον Διαμαντόπουλο και να του πει “να έρθεις μετά έξω να μου τα πεις” ενώ βλέποντας και τον Γ. Βαρεμένο να αντιδρά του φώναξε: “Μην φωνάζεις εσύ. Δεν είμαστε στη Ρουμανία όταν ήσουν εκφωνητής του Τσαουσέσκου”. Μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάτι φώναξε για να απαντήσει ο Κουκούτσης: Ήσυχα κομμουνίστρια”

Ο καυγάς όμως δεν έληξε εκεί καθώς όταν ο κ. Κουκούτσης κατέβηκε από το βήμα οι Χρυσαυγίτες εξήλθαν από την έξοδο που βρίσκεται κοντά στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζοντας: “Άντε πουτ…κια του ΣΥΡΙΖΑ. Καρ… Μουν… που θα μιλήσετε κιόλας” με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μένουν παγωμένοι και να μην απαντούν.

«Θέλω να απευθύνω έκκληση. Το περιστατικό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο. Αλλά πρέπει να υπενθυμίσω σε όλους ότι τα εμπρηστικά λόγια ανάβουν πυρκαγιές. Όταν κάποιος μιλάει για ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, τότε θα ακούσει και το εξίσου απαράδεκτο για το Γράμμο και το Βίτσι. Δεν πρέπει να γυρνάμε στις χειρότερες σελίδες της ελληνικής ιστορίας. Ούτε για γουναράδικα, ούτε για τίποτα δεν πρέπει να γυρνάμε σε αυτές τις εποχές. Έκκληση μετριοπάθειας κάνω», ανέφερε αμέσως μετά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα