Δένδιας: Λόγια ενός σοφού ανδρός

Σε μία υψηλής ιδεολογικής ποιότητας αποστροφή ο τότε Υπουργός του Σαμαρά κ. Δένδιας είχε πει πως «δεν έχουμε καλής ποιότητας μετανάστες».

Τελικά όλο και περισσότερο διαφαίνεται πως δεν έχουμε υψηλής ποιότητας πολιτικούς άνδρες. Και μη κατηγορηθούμε για σεξισμό, άλλα μερικοί δεν έχουν τελειωμό. Είπαμε και εμείς να κάνουμε μια σοβαρή πολιτική αντιπαράθεση, αλλά εδώ επιμένουν κάποιοι να βάζουν υποψηφιότητα για το Δελφινάριο. Ευκαιρία είναι τώρα που ανοίγει.

Συγνώμη , αλλά μόνο με χιούμορ μπορούμε

να αντιμετωπίσουμε πλέον τον κ. Δένδια. «Φοβάμαι πάρα πολύ για την παράταξή μου», είπε ο βουλευτής.

Είναι αυτή πολιτική δήλωση που έχει υπόσταση;

Δηλαδή φοβάται για την παράταξή του και δεν φοβάται για τη χώρα που καταστρέφεται; Μάλλον. Και αυτός ο φόβος δείχνει το μέγεθος της προσωπικής αμετροέπειας που τον διέπει. Με άλλα λόγια ήθελε να πει «φοβάμαι για το μέλλον μου».

Στη συνέχεια είπε πως δεν συζητήθηκαν τα θέματα της ήττας στη Νέα Δημοκρατία; Σοβαρά κ. Δένδια; Δεν έγιναν δύο κοινοβουλευτικές ομάδες; Γιατί δεν μιλήσατε εκεί; Γιατί δεν πήρατε πρωτοβουλία να μαζέψετε υπογραφές;

Δεν έγινε ολοήμερη κεντρική επιτροπή; Γιατί φύγατε λίγο πριν σας φωνάξουν στο βήμα να μιλήσετε; Δεν είχατε επιλογή εκεί να λάβετε πρωτοβουλίες; Ναι. Είχατε.

Χθες όμως φάνηκε τι παιχνίδι παίζετε. Σας ξέφυγε η φράση : «Αφού δε μας επιβλήθηκε η δυνατότητα κατ’ επιλογήν (ψευδής αναφορά καθώς είχατε επιλογή) θα το επιβάλλουν οι συνθήκες».

Προσέξτε. Οι συνθήκες. Όχι ο λαός.

Ποιες είναι οι…συνθήκες κ. Δένδια; Μήπως «συνθήκες» είναι αυτοί που έχουν βαλθεί να εξοντώσουν τον Σαμαρά με κάθε κόστος επειδή τους χαλάει τα σχέδια;

Κρίμα που ποντάρετε εκεί, γιατί, και πάλι θα κερδίσουν οι «περιθωριακοί του συστήματος» και όχι οι επιφανειακές γυαλισμένες με χρυσόσκονη αναλύσεις.

Ακόμη είπατε πως «πρέπει να στηρίξουμε την εθνική προσπάθεια, αν και πηγαίνει σε λάθος δρόμο». Τώρα θέλετε να σχολιάσουμε σοβαρά αυτήν την δήλωση;

Φοβάμαι κ. Δένδια πως δεν έχετε τίποτα να πείτε. Μια συμβουλή. Να κάτσετε να εργαστείτε στη Βουλή γιατί έχει προβλήματα ο κόσμος.

Η χώρα πάει σε τρίτο σκληρό Μνημόνιο και έχει ανάγκη μια ισχυρή και ενωμένη Νέα Δημοκρατία.

Όφις, Ιοβόλος

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα