Χρυσαυγίτες προσοάθησαν να επιτεθούν στον Αλ.Τσίπρα, στη Νέα Υόρκη;

Τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής στη Νέα Υόρκη, λένε οι πληροφορίες, προσπάθησαν να επιτεθούν στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά το τέλος της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό Μανχάταν. Οι πληροφορίες που φυσικά διαρρέονται από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι οι Χρυσαυγίτες

προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον κ. Τσίπρα και να του θέσουν ερωτήσεις και στη συνέχεια επέδειξαν απειλητικές τάσεις.

Η «Ελευθεροτυπία» που δημοσιεύει το θέμα αναφέρει ότι η ασφάλεια του Πανεπιστήμιου επενέβη και τους απομάκρυνε από την αίθουσα. Οι ομογενείς που φέρονται να είναι μέλη της Οργάνωσης κατά την έξοδό τους καθύβρισαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκαν με υποτιμητικό τρόπο στους μετανάστες.

Και στο τέλος το ρεπορτάζ λέει: το όλο επεισόδιο δεν υπέπεσε στην αντίληψη του κ.Τσίπρα ο οποίος ενημερώθηκε εκ των υστέρων και δεν θέλησε να το σχολιάσει.

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες σε συνεντεύξεις του ο κ. Τσίπρας είχε καταφερθεί κατά της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζοντας το κόμμα νεοναζιστικό, και πιθανότατα οι ομογενείς θα πήγαν να… του ζητήσουν το λόγο.

Προφανώς εφόσον έχει γίνει μια τέτοια ενέργεια είναι καταδικαστέα, αν και η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της διαψεύδει κάτι τέτοιο αναφέροντας: «Προφανώς οι ομογενείς που αναφέρει η «Ελευθεροτυπία» προσπάθησαν να θέσουν «άβολες» ερωτήσεις στον Τσίπρα, τις οποίες δεν απάντησε. Ακολούθως βαφτίστηκαν «Χρυσαυγίτες», όπως πράττουν πάντα οι αριστεροί σε όποιον τους «στριμώχνει» και το υποτιθέμενο γεγονός πήρε το δρόμο της δημοσιότητας, προκειμένου να γίνει η γνωστή αντιχρυσαυγίτικη προπαγάνδα για άλλη μία φορά. Δεν βρέχει «σύντροφοι», ούτε όλοι είναι «Χρυσαυγίτες». Απλώς σας φτύνει ο κόσμος, πάρτε το χαμπάρι».

Αν λοιπόν κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν επεισόδιο θα πρέπει να απομονωθούν. Όμως, δε σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ο σύντροφος Αλέξης… δεν αντιλήφθηκε το γεγονός, αλλά το έμαθε μετά; Και τι σόι επίθεση στον Αλέξη είναι αν αυτός δεν κατάλαβε απολύτως τίποτε αλλά κάπου, κάποτε, κάποιος προσπάθησε να κάνει έναν τσαμπουκά;

Εν πάση περιπτώσει εμείς να πιστέψουμε ότι κάποιοι βλαμμένοι νεαροί προσπάθησαν να επιτεθούν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι κάποιοι επικοινωνιακό κόλπο για λίγη διασημότητα ή λίγη χρυσόσκονη στο νέο αποτυχημένο ταξίδι του στις ΗΠΑ. Διότι πώς αλλιώς θα καλύψεις την τεράστια κωλοτούμπα και την υπόκλιση στο κακό καπιταλιστικό κεφάλαιο, αν όχι με ένα επεισόδια με φασίστες.

Το ερώτημα που εμείς θέτουμε είναι ένα: Όταν οι Συριζαίοι πρωτοστατούσαν σε επεισόδια κατά άλλων πολιτικών τους αντιπάλων, είχαν καμιά διαφορά με τους φασίστες; Διότι η υποκρισία έχει και όρια. Δε μπορεί οι σφαλιάρες από αριστερό χέρι να είναι «γλυκιές» κι από δεξί να είναι φαρμάκι. Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά σύντροφοι της Κουμουνδούρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα