Χριστοδουλοπούλου: Τα νησιά μας πλούτισαν από τους πρόσφυγες! Κάνουν απίστευτο τζίρο

13:27 9/9/2015 - Πηγή: Antinews

Νέες, δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν, έκανε χθες το βράδυ η πρώην υπουργός Μεταναστευτικού Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Σε συνέντευξή της στο The PressProject, η κα Χριστοδουλοπούλου ρωτήθηκε αν το τεράστιο κύμα προσφύγων έκανε μόνο κακό στα νησιά μας. «Πλούτισαν τα νησιά! Πλουτίσαν από τους πρόσφυγες. Οι Σύροι πρόσφυγες, επειδή έχουν χρήματα, μένουν όλοι σε ξενοδοχεία αυτοί που έχουν. » απάντησε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

«Ψωνίζουν από όλα τα μαγαζιά και κάνουν απίστευτο τζίρο στην αγορά των νησιών, συν τα παράνομα.

Έχουν φτάσει μέχρι και να τους ζητάνε λεφτά για να φορτίσουν τις μπαταρίες των κινητών τους. Tο ελληνικό πνεύμα το αθάνατο όλο και κάτι βρίσκει για να εκμεταλλευθεί την κατάσταση» πρόσθεσε.

Τ. Χριστοδουλοπούλου: «Δεν θα μπορούσε να λείπει η ΝΔ από τη νέα αθλιότητα σε βάρος μου»

«Είναι σαφές ότι η επιλεκτική χρήση αποσπάσματος από χτεσινή μου συνέντευξη στο the pressproject έχει ως μοναδική στόχευση να φέρουν σε αντιπαράθεση τους κατοίκους των νησιών με τον ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε δήλωσή της η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Εξηγεί ότι «η καταγγελία για παράνομο πλουτισμό σε βάρος των προσφύγων αφορά στους επιτήδειους και έχει επανειλημμένα φιλοξενηθεί ως είδηση στα ΜΜΕ και σίγουρα δεν αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των νησιών».

Η κ. Χριστοδουλοπούλου αναφέρει επίσης ότι «αυτοί που εκτελούν συμβόλαια πολιτικού bullying συστηματικά σε βάρος του προσώπου μου, το κάνουν ακούραστα επτά μήνες, γιατί υπάρχουν πρόθυμοι να το αναπαράγουν», προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ και τα στελέχη της δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη νέα αθλιότητα, όπως έκαναν και στο παρελθόν».

Πηγή: imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα