Χιλιάδες κόσμου έζησαν την εμπειρία του Legion Run με τον ΟΠΑΠ

21:18 8/5/2018 - Πηγή: Antinews

Περισσότεροι από 2.000 συμμετέχοντες και 3.000 θεατές έζησαν και φέτος την αξέχαστη εμπειρία του Legion Run στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο. Ο κορυφαίος αγώνας αντοχής, προκλήσεων και συνεργασίας στον κόσμο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μάϊου 2018 για δεύτερη συνεχή χρονιά με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ. Με σύνθημα #ZiseTinEmpeiria, ο ΟΠΑΠ έδωσε βροντερό

παρών συμμετέχοντας στον αγώνα με μία ομάδα 100 ατόμων.

[photo_0]

Για τις ανάγκες του αγώνα, ο Ιππόδρομος Αθηνών είχε μετατραπεί σε στίβο μάχης με 23 εμπόδια συνολικά. Ανάμεσα σε αυτά ξεχώρισε το νέο εμπόδιο-πρόκληση, ΟΠΑΠ Jump, που απαιτούσε αναρρίχηση σε τείχος ύψους 4 μέτρων και άλμα σε ένα μεγάλο airbag δίνοντας μια άλλη διάσταση στο τέλος της διαδρομής! Φυσικά, ο στίβος μάχης περιλάμβανε, και φέτος, το επιβλητικό ΟΠΑΠ COLOSSUS 2.0. καθώς και το «ανανεωμένο» ΟΠΑΠ old pilum.

[photo_1]

Όλοι οι «λεγεωνάριοι» - ανεξαρτήτως εμπειρίας, φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας - επιστράτευσαν δύναμη, εφευρετικότητα και ομαδικό πνεύμα με ένα κοινό στόχο: Να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία! Ο ΟΠΑΠ βρισκόταν δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς τους φροντίζοντας να επιτύχουν το στόχο τους. Η γυμνάστρια Δήμητρα Χαρίλαου προετοίμαζε τους συμμετέχοντες πριν τον αγώνα μέσω ενός Warm Up Session, ενώ μέσω του «Ηuman Laundry» όλοι μπορούσαν να απολαύσουν ένα πρωτότυπο ντους μετά την προσπάθειά τους.

[photo_2]

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα