Μπήκε άλλη ΕΣΣΟ, ΚΙΔΗΣΟ, ΚΙΔΗΣΟ!

21:15 7/2/2015 - Πηγή: Antinews

Ήρθε η ώρα για τον Αλέξη Τσίπρα «να αντιμετωπίσει την αλήθεια απέναντι στους μύθους που αγκάλιαζε για χρόνια», σημείωσε ο Γ. Παπανδρέου, σε ομιλία του στην 1η Συνδιάσκεψη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι θα βάλει πλάτη και στην Ελλάδα και διεθνώς για να έχουν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις.

Οι

τελευταίες ελπίδες του Αλέξη Τσίπρα εξανεμίστηκαν. Αφού τον στηρίζει ο ΓΑΠ η διαπραγμάτευση θα πάει κατά διαβόλου, για όσους πιστεύουν στην ύπαρξη του Εωσφόρου. Για τους λοιπούς θα γίνει απλά σκόνη.

Τόνισε επίσης ότι «όσοι επενδύουν σε “αριστερή παρένθεση” επενδύουν σε εθνικό έγκλημα».

Κρίμα να μην πάρει το 3% να στηρίξει Τσίπρα. Τώρα ρίχνει γέφυρες, μπας και επαναπατρίσει κάποιες ψήφους «παπαντρεϊκές».

Επιτέθηκε εξάλλου εμμέσως και κατά της Ν.Δ. σε σχέση με την διακυβέρνηση του Κ. Καραμανλή μεταξύ 2004 και 2009.

Και το 2045, ο ΓΑΠ θα ασχολείται με το χρέος που παρέλαβε για να δικαιολογήσει το Μνημόνιο, το ΔΝΤ, το Καστελόριζο.

«Έχει χρέος ο κ Τσίπρας να αντιμετωπίσει την αλήθεια απέναντι στους μύθους που αγκάλιαζε για χρόνια. Ας ρωτήσει αν δεν φοβάται την απάντηση. Τώρα που είναι πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας, γιατί δεν ρωτάει στην Ευρώπη ποιος έφταιγε, πόσο ήταν το έλλειμμα; Δεν θα βρίσκει υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας;» αναρωτήθηκε.

Και στον ΓΑΠ δεν πρότεινε τίποτα, ο αχάριστος Αλέξης. Η Ζωή θα τον ξαποστείλει κι από το κεντρικό κτίριο της Βουλής. Κανένας σεβασμός από τα πολιτικά τζάκια στα 92 χρόνια παρουσίας της δυναστείας στο Κοινοβούλιο.

Ο κ. Παπανδρέου κάλεσε πάντως η διαπραγμάτευση με τους εταίρους της χώρας να διεξαχθεί ομαλά, για να μην τεθούν σε κίνδυνο οι θυσίες του ελληνικού λαού των τελευταίων ετών.

Γιατί να μη γίνει ο ΓΑΠ εγγυητής των θυσιών;

Ωραίος τίτλος, μπάνικος και αρμόζων στον οίκο των Παπανδρέου.

Αυτός ήταν ο αρχιτέκτων, ας τις κρατήσει να τις διαφυλάξει. Γερά!

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα