Αποκλειστικό: Συνάντηση Μπόμπολα – Σαββίδη στο Χίλτον

Ο μεγάλος χαμός γίνεται αυτή την περίοδο στο χώρο των μέσων ενημέρωσης. Κι αυτό είναι κάτι που δρομολογεί πολύ σοβαρές εξελίξεις, συμμαχίες και deal που βρίσκονται προ των πυλών.

Το Antinews σας αποκαλύπτει ότι γύρω στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Χίλτον είχαν ραντεβού ο εκδότης του Πήγασου και μεγαλομέτοχος στο Mega Φώτης Μπόμπολας με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ

και επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Φαίνεται ότι η συμφωνία για είσοδο του Ρώσου ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία έχει κλειδώσει και γίνονται τα τελικά παζάρια. Ο Σαββίδης θέλει να μπει στο Mega και η συζήτηση που γίνεται είναι να μπει και στις εκδόσεις του Μπόμπολα, στις εφημερίδες Έθνος, Ημερησία και Goal News. Μια αθλητική θα την ήθελε για να στηρίξει την ομάδα του, μια πολιτική επίσης για να παίξει τα πολιτικά του παιχνίδια ενώ και μια οικονομική για τις business που σχεδιάζει με την κυβέρνηση δεν θα τον χάλαγε καθόλου.

Ήδη ελεγκτική εταιρεία έχει εγκατασταθεί στα γραφεία του Πήγασου και βγάζει τους σκελετούς από τις ντουλάπες του ομίλου ώστε να ξεκαθαρίσει η οικονομική του θέση.

Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και η σημερινή συνάντηση αποτελεί προφανώς ένα ακόμη βήμα για τη μεγάλη συμφωνία. Εκτός κι αν ο Ρώσος κάνει πίσω, όπως έκανε και με την περίπτωση του ΔΟΛ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα