Αποκαλύπτουμε: Τι πήγε να κάνει στον ΔΟΛ ο Π. Κουβουτσάκης;

Ούτε ένα ευρώ δεν δίνει ο Ψυχάρης στον νέο του σύμβουλο, γκαλερίστα – Πήγε να κάνει αυτό που δεν μπορεί ο γιός και η γυναίκα του

Τίποτα δεν ισχύει στην πράξη από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον ρόλο του Παναγιώτη Κουβουτσάκη, νέου συμβούλου του ΔΟΛ και εξ απορρήτων του Σταύρου Ψυχάρη. Ο νέος ισχυρός άνδρας του Οργανισμού, που εγκατέλειψε για λίγες ημέρες την γκαλερί του στα βόρεια προάστια και ήδη έχει

εξοστρακίσει τον εντεταλμένο σύμβουλο του ΔΟΛ Ευάγγελο Μαρτιγόπουλο, δεν ήρθε στη Μιχαλακοπούλου για να μείνει. Άλλωστε το περιουσιακό του χαρτοφυλάκιο έχει πολλά μηδενικά για να έχει ανάγκη από μια θέση συμβούλου σε ένα εκδοτικό συγκρότημα όχι όμως τόσα πολλά για να είναι σε θέση όπως τάχα αναφέρουν οι πληροφορίες, να ενισχύει κεφαλαιακά την περίοδο αυτή την εταιρεία και αποκτήσει τη δύναμη να καταθέτει προτάσεις και σχεδιασμούς για την “εξυγίανσή” της.

Οι εισηγήσεις αυτές έχουν ήδη σκορπίσει τον πανικό στους εναπομείναντες εργαζόμενους του ΔΟΛ καθώς προτείνονται σκληρές περικοπές και απολύσεις (άλλες 250 στις ήδη γενόμενες 30), σε τέτοιο σημείο που σε λίγο καιρό, ο όμιλος θα είναι αγνώριστος. Ο ΔΟΛ κινδυνεύει να χαθεί για να εξοικονομηθούν 3-5,5 εκατ. ευρώ, όπως λέγεται χαρακτηριστικά.

Τόσο ο διευθυντής των “Νέων” Χρήστος Μεμής, όσο και ο διευθυντής του “Βήματος”, Αντώνης Καρακούσης, είναι κάθετα αντίθετοι με το νέο γύρο επιπλέον απολύσεων. Το antinews είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο ίδιος ο πρόεδρος του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης επέλεξε τον Παναγιώτη Κουβουτσάκη προκειμένου να προβεί σε περικοπές σε τμήματα στα οποία προΐστανται μέλη της οικογένειάς του. Για παράδειγμα στα σχέδια των περικοπών είναι η ενοποίηση του in.gr με το ΒΗΜΑ FM και ό,τι απομείνει από τα ψηφιακά μέσα του ΔΟΛ και απόσχισή τους σε νέα εταιρεία υπό τον Πάνο Ψυχάρη. Ο τελευταίος, γιός του Σταύρου Ψυχάρη, σε καμμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να προβεί σε απολύσεις ή περικοπές. Το ίδιο θα γίνει και με το τμήμα της συζύγου του Σταύρου Ψυχάρη, της Χριστίνας Τσούτσουρα – Ψυχάρη. Καθώς δεν είναι δυνατόν να λάβει η ίδια τις σκληρές αποφάσεις, θα κληθεί εξωδίκως ο γκαλερίστας για να κάνει τη σκληρή και ωμή δουλειά με στόχο τη μείωση του προσωπικού και απώτατο στόχο την επίδειξη του μαγικού τελικού αριθμού των 250 εργαζομένων στην τράπεζα προκειμένου για το πολυπόθητο νέο δάνειο του Οργανισμού. Και τότε, ο γκαλερίστας θα πάρει πάλι την άγουσα για τα Βόρεια Προάστια.

Keywords
Τυχαία Θέματα